به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، تغييرات پيشنهادي دولت درباره بودجه سالجاري دانشگاه هاي كشور در مجلس، هم اكنون سازمان مديريت و برنامه ريزي را با چالش جديدي در ابلاغ آن مواجه كرده است. به همين دليل سازمان مديريت و برنامه ريزي جلساتي را با نمايندگان مجلس ترتيب داده تا هر چه سريعتر اين مشكل رفع و بودجه مورد نظر ابلاغ شود.
علي عباسپور تهراني فرد در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: ما معتقد به چالش با سازمان مديريت نيستيم. جداولي در زمان تصويب بودجه سال 1385 تهيه و تدوين شده است كه در اين جداول هيات امنايي شدن دانشگاه ها مورد تاكيد قرار گرفته است.
وي افزود : اين جداول در مجلس شوراي تصويب شده و اعتبارات تملك دارايي دانشگاه ها نبايد شامل كاهش شود.
عباسپور گفت: به خاطر كاهش مقداري از درآمدهاي ارزي در كميسيون تلفيق بودجه هاي تملك دارايي هاي ملي كاهش يافت و مقرر شد سر جمع اين كاهش از پروژه هاي تملك دارايي ملي كم شود.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: پروژه هاي تملك دارايي دانشگاه ها چون ملي هستند بر طبق نظر سازمان مديريت بايد كاهش يابند ولي ما در مجلس معتقديم چون جداول بودجه دانشگاه ها در مجلس راي آورده است ارقام تملك دارايي دانشگاه ها شامل اين كاهش نمي شود.
عباسپور يادآور شد: اختلاف نظر در اين جا است و طبعا نقطه نظرات خود را منعكس مي كنيم و اميدواريم مجلس در اين مورد تصميم اساسي را اتخاذ كند.
نماينده مردم تهران گفت: به طور متوسط 5/22 درصد كاهش خواهيم داشت و ما معتقديم نبايد اين بودجه از دانشگاه ها كاهش يابد.
عباسپور به جلسه اي كه در اين زمينه با حضور مسئولان سازمان مديريت برگزار شده است اشاره كرد و گفت: در اين جلسه نظرات سازمان مديريت را نپذيرفتم و معتقدم بودجه دانشگاه ها بدون كاهش بودجه هاي تملك دارايي هر چه سريعتر بايد ابلاغ شود.
نظر شما