پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۷:۵۶

در پيام وزير علوم، تحقيقات و فناوري به مناسبت روز معلم عنوان شد :

نقش اساتيد در جهش علمي و رهايي از تمامي اشكال بردگي علمي و فني انكار ناپذير است

نقش اساتيد در جهش علمي و رهايي از تمامي اشكال بردگي علمي و فني انكار ناپذير است

دكتر محمد مهدي زاهدي ضمن گراميداشت ياد و خاطره متفكر شهيد دكتر استاد مطهري روز معلم را به معلمان و استادان فرهيخته كه عمر پر بركت خود را خالصانه در كسوت معلمي وقف خدمتگزاري به نظم مقدس جمهوري اسلامي كرده اند تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري "مهر" در پيام وزير علوم آمده است: بي ترديد در دين مبين اسلام و تعاليم آسماني روح بخش و جهان شمول آن، تعليم و تربيت به عنوان ركني ركين از جايگاهي ممتاز و منزلتي ويژه و بي بديل برخوردار است. از اين روست كه قرآن كريم، قلم را به عنوان نماد تعليم و تربيت مورد قسم قرار داده و حضرت علي (ع) به عنوان بزرگ معلم تاريخ اسلام مي فرمايد: هر كس كلمه اي به من بيامرزد مرا بنده خويش ساخته است.

در ادامه اين پيام آمده است : اين جايگاه و منزلت از آن روست كه تعالي و پيشرفت دنيوي و اخروي انسان، بويژه در مسير تكامل به سوي خدا، تنها و تنها در گرو تجهيز وي به علم و دانش به منظور درك و فهم شايسته از رموز خود و جهان پيرامون است.

زاهدي در ادامه اين پيام آورده است: قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نيز كه از صبغه اي ديني برخوردار است، جلوه ويژه اي به اين مقوله بخشيده، چنانكه در اصل سي ام اين قانون مترقي، دولت موظف شده وسائل آموزش و پرورش رايگان را براي همه ملت تا پايان دوره متوسطه فراهم سازد و وسائل تحصيلات عالي را تا سرحد خودكفائي كشور گسترش دهد.

در بخش ديگري از پيام وزير علوم عنوان شده است : جاي بسي خوشبختي است كه روز معلم به نام فيلسوف شهيد و شهير و متفكر كم نظير ايران و جهان اسلام يعني شهيد مطهري مزين گرديده، شخصيتي كه خود مي تواند به عنوان بهترين اسوه و الگو اين شغل مقدس معرفي شود.

دكتر زاهدي در ادامه اين پيام آورده است: شهيد مطهري علاوه بر مجاهدت و تلاش كم نظير در فراگيري علوم مختلف، به عنوان حلقه اتصال ميان حوزه و دانشگاه، نقشي كم نظير در روشنگري، گسترش تزكيه و تهذيب در ميان جوانان، پاسخگويي به شبهات نسل جوان و در يك جمله انتقال مفاهيم و ارزش هاي ديني به دانشگاه ايفاء نموده است. از اين روست كه مقام معظم رهبري به نيكي خواستار احياء و ترويج مكتب علمي و فلسفي اين شهيد بزرگوار شده اند.

وزير علوم در ادامه اين پيام آورده است : اكنون كه در آستانه روز معلم به عنوان سازندگان فرداي جامعه و تربيت كنندگان نسلهاي آتي قرار داريم بر خود فرض مي دانم اين روزبزرگ را به تمامي دانشگاهيان عزيز بويژه اساتيد محترم و فرهيخته كه عمر پر بركت خويش را خالصانه در كسوت مقدس معلمي وقف خدمتگزاري به اين نظام مقدس نموده اند، تبريك و شادباش عرض نمايم.

در بخش ديگري از پيام وزير علوم آمده است: ترديدي نيست اكنون كه اين نظام مقدس، عزم خويش را براي يك جهش علمي و بزرگ و رهايي از تمامي اشكال بردگي علمي و فني جزم نموده، نقش شما عزيزان بيش از پيش در فتح اين قله هاي رفيع، تعيين كننده و سازنده خواهد بود. نقشي كه هم اكنون نيز با دستيابي محققان و پژوهشگران خلاق ايراني به دانش هاي نوين از جمله دانش هسته اي در سرتاسر جهان جلوه گري مي نمايد.

زاهدي در بخش پاياني اين پيام آورده است: اميدوارم در سايه توجهات حضرت باري تعالي، جامعه امروز و فرداي ما همواره از بركات وجودي شما عزيزان بهره مند باشد تا جويبار زلال تعليم و تربيت در سايه اين تلاش مقدس همواره جاري باشد.

کد خبر 319904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha