به گزارش خبرگزاري "مهر" لدين كه از زمان دولت رونالد ريگان در ساختار تصميم گيري كلان جمهوري خواهان آمريكايي قرار دارد، با ادعاي دخالت ايران در حوادث عراق گفت : مشكل امروز آمريكا درعراق به خاطر وجود ايران و حضور ايران در عراق است، ايراني ها مي خواهند اراده آمريكا را در عراق خرد كنند.
وي در گفتگو با قانعي فرد اظهار داشت:" پنتاگون هم اين مدارك و شواهد را دارد، اما خوب پشت قضيه را گرم نگرفته و سرد بر خورد مي كند!"
مدير برجسته موسسه اينترپرايز در مورد زمزمه هاي مذاكره ايران و آمريكا چنين اظهار نظر كرد: گفت و گو چيزي را عوض نمي كند.ايران 27 سال است كه با ما مي جنگد و ما هم هر نوع موضوع قابل تصوري را با انها در ميان گذاشتيم و مسايل را پيش كشيديم اما به جايي نرسيديم !چون ما با دشمني طرف هستيم كه تصورش بر اين است پيروز است.اما مي دانم كه انتظار معامله و توافق داشتن با ايران براي آمريكا نوعي وقت تلف كردن است!
گفت و گو با ايران چيزي را عوض نمي كند.ايران 27 سال است كه با ما مي جنگد و ما هم هر نوع موضوع قابل تصوري را با انها در ميان گذاشتيم و مسايل را پيش كشيديم اما به جايي نرسيديم !چون ما با دشمني طرف هستيم كه تصورش بر اين است پيروز است ..اما مي دانم كه انتظار معامله و توافق داشتن با ايران براي آمريكا نوعي وقت تلف كردن است |
لدين در پاسخ به هشدار روزنامه نگار ايراني كه خطاب به او گفت شما نيروهاي داخل ايران و احزاب داخلي را كه نمي شناسيد، گفت:" اگر منظورت جبهه ملي و نهضت آزادي است ، آنها سوخته هستند!
مدير برجسته موسسه استراتژيك آمريكن اينترپرايز وقتي در برابر اين سئوال كه چرا موسسه آمريكن اينترپرايز چندي قبل كنفرانسي را با دعوت عناصر قوم گراي تجزيه طلب ايراني برگزار كرد، پاسخ داد: من مي خواستم به آمريكايي ها و كارشناسان خودمان نشان بدهم كه ايران فقط فارس ستان نيست (!) وي افزود:" در ميان ايراني ها، كسي كسي را قبول ندارد !...لابد مي خواستي بني صدر را دعوت كنم !"
لدين كه نمي توانست عصبانيتش را از پايداري و ثبات نظام جمهوري اسلامي پنهان كند، در اين گفتگو تاكيد كرد:" من با حكومت فعلي ايران مشكل دارم چون منافع كشورم به خطر افتاده است. ما مي خواهيم اقدام كنيم."
مشاور سابق امنيت ملي دولت آمريكا در پايان اين گفتگو در عين حال تنها مسير ممكن براي مقابله با حكومت ايران را براندازي نرم عنوان كرد و مدعي شد:" من با مردم ايران مشكلي ندارم ...طرفدار مردم ايران هستم و جنبش مردمي ايران مي خواهد كه فقط يك نغيير دمكراتيك رخ بدهد.
نظر شما