به گزارش مهر ، سام پاك ضمير سردبير مجله فيلم و سينما به ستاد خبري سيزدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها، با بيان اين مطلب افزود : قصد داريم در دور جديد انتشار مجله فيلم و سينما، نگارش جديدي را كه برگرفته از سبك هاي نوين خبرنويسي و
گزارش نويسي سينمايي در جهان است را در اين مجله ارايه كنيم .
پاك ضمير با اشاره به روند رو به رشد انتشار نشريات سينمايي و سطحي نگري حاكم بر اين نشريات تصريح كرد: هم اكنون در بسياري موارد كيفيت مطالب سينمايي در مطبوعات ايران قرباني نگاههاي سطحي صاحبان اين رسانه ها شده است .
اودر پايان تصريح كرد : وقت آن رسيده است تا خانه تكاني دوباره اي در ادبيات رايج در مجلات سينمايي صورت بگيرد تا مخاطبان مجلات سينمايي در ايران، به معناي واقعي كلمه ؛ با مفهوم « سينما » و معاني جانبي آن آشنا شوند .
ادبيات نگارشي مجلات و روزنامه هاي سينمايي نبايد مطابق با سليقه خوانندگان شكل بگيرد ، بلكه بايد براساس اصول حرفه اي نگاشته شود .
کد خبر 323091
نظر شما