پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۳:۵۱

واشنگتن پست بررسي كرد:

طرح هاي امنيتي بوش و تلاش جمهوريخواهان براي پيشي گرفتن از دموكراتها در انتخابات آتي آمريكا

طرح هاي امنيتي بوش و تلاش جمهوريخواهان براي پيشي گرفتن از دموكراتها در انتخابات آتي آمريكا

در حالي كه بوش آماده مي شود تا قوانين مربوط به مهاجرت و طرحهاي امنيتي خود را، به منظور مبارزه با مهاجرت غير قانوني،ارائه دهد،جمهوريخواهان آن را نقطه عطفي در پيشي گرفتن از دموكراتها در انتخابات مياندوره اي ماه سپتامبر تلقي مي كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا طي هفته جاري، قوانين مربوط به مهاجرت و طرحهاي مربوط به افزايش امنيت در مرزهاي اين كشور را ارائه خواهد داد.

مقامات كاخ سفيد روز گذشته اعلام كردند كه بوش روز دوشنبه در يك گفتگوي تلويزيوني، طرحهاي خود را ارائه خواهد داد و سپس روز پنج شنبه به منظور تاكيد برمسئله مهاجرت غير قانوني از مرز آمريكا- از مكزيك ديدن خواهد كرد .

به گفته اين منابع، وي در نظر دارد تا حضور نيروهاي گارد ملي را افزايش دهد و اين در حالي است كه برخي از اين نيروها در حال حاضر تحت اعلام وضعيت فوري در مكزيك و آريزونا مستقر شده اند.

مقامات دولت آمريكا راههايي را در نظر دارند كه به دولتمردان اجازه مي دهد نيروهايي را در طول مرزهاي دولت مستقر كنند كه اين اقدام يك مبارزه سياسي با مهاجرت غير قانوني است.

اين در حالي است كه يك مقام دولتي تاكيد كرد كه هيچ تصميم نهايي در مورد استقرار نيروهاي گارد ملي در طول مرزها اتخاذ نشده است. 

از سوي ديگرجمهوريخواهان كنگره آمريكا مي گويند كه اين برنامه همان چيزي است كه دقيقا آنها به آن نياز دارند تا در انتخابات مياندوره اي مجلس نمايندگان آمريكا پيروز شوند و از محافظه كاران پيشي بگيرند.

نظرسنجي هاي اخير نشان داده اند كه محبوبيت بوش به شدن كاهش داشته است و نتايج اين نظرسنجي ها براي بوش و حزب جمهوريخواه خبرهاي بدي هستند كه نشان ازبدنامي آنها به خاطر جنگ عراق بوده و انتخابات ميان دوره اي سال جاري ممكن است از انتخابات كنگره به انتخابات ملي تبديل شود.

بهداشت، بهاي بالاي گاز و مسئله مهاجرت از امور ديگري هستند كه سبب نگراني مردم آمريكا شده است.

به طور مثال در نظرسنجي كه توسط توسط مركز استراتژيهاي RT صورت گرفته بود، 30 درصد از پاسخ دهندگان گفتند كه آنها به كانديدايي راي خواهند داد كه به ويژه از اين طريق مخالفت خود را با بوش اعلام كنند و 16 درصد گفتند به كانديدايي راي مي دهند كه حمايت خود را از رئيس جمهوري اعلام كنند. حدود نيمي از راي دهندگان گفتند كه بوش در انتخاب آنها يك فاكتور به شمار نخواهد رفت. 

کد خبر 325261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha