به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر" دكتر "منصور كبگانيان" ظهر امروز در نشست مطبوعاتي سومين جشنواره كارآفريني شيخ بهايي در معاونت پژوهشي وزارت علوم افزود: سياست هاي وزارت علوم و هيات دولت در سال جديد بر ثمر بخشي پژوهش و تأكيد دارد. ثمره يك تحقيق بايد در معرض عموم قرار گيرد و به جز محققين و دانشگاهيان مردم نيز ثمرات تحقيق را به وضوح مشاهده كنند.
وي اظهار داشت: محقق نيز زماني كه ثمره تحقيق خود را مشاهده كند، بيشتر لذت مي برد و اين موضوع از هزار نوع تشويق مادي و معنوي بالاتر است.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم ادامه داد: سومين جشنواره كار آفريني شيخ بهايي نيز با هدف به ثمر رساندن تحقيقات دانشگاهي برگزار مي شود.
وي تأكيد كرد: در صورتي كه كشور مصرف كننده توليدات پژوهشي نباشد، اين توليدات راهي آن سوي مرزهاي كشور مي شود و نهايا بايد همين توليدات را از خارج خريداري كرد.
"كبگانيان" يادآور شد: يكي از وظايف وزارت علوم و اين است كه نظامي فرا بخشي براي نوآوري و فناوري به وجود آورد.
وي اظهار داشت: حمايت از پژوهشگران و نوآوران نبايد تنها به اعطاي پاداش و معرفي آنها خلاصه شود. پژوهش هاي برتر بايد به صورت تجاري سازي در جامعه عملياتي شوند. در صورتي كه بخواهيم پژوهش را سر سفره هاي مردم بياوريم بايد از كانال فناروي و تقويت كار آفريني وارد شويم.
وي ادامه داد: كشور ما در صد سال اخير نياز كمتري را به پژوهش و مقوله كار آفريني احساس مي كرده است. از زماني كه منابع طبيعي مانند نفت در كشور كشف شد، علم و دانش كنار رفت. علم و دانش نيز زماني كه مشتري نداشته باشد زنگ مي خورد و بلااستفاده باقي مي ماند.
معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم در زمينه حمايت هاي دولت از پارك هاي علم و فناوري گفت: پارك هاي علم و فناوري با حمايت اوليه از سوي دولت آغاز به كار مي كنند تا در آينده بستري را براي بخش خصوصي فراهم كنند.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم عنوان كرد :
پرداخت وام 70 ميليون توماني وزارت تعاون به متقاضيان هسته هاي فناوري / تاكيد وزارت علوم و هيات دولت بر ثمر بخشي پژوهش

دكتر "منصور كبگانيان" گفت: وزارت علوم در حال انعقاد قرارداد با وزارت تعاون و كار است. وزارت تعاون در اين زمينه براي هر هسته فناوري وامي در حدود 70 ميليون تومان با بهره زير 10 درصد پرداخت مي كند.
کد خبر 325432
نظر شما