به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اخبار الخليج، شيخ جاسم سعيدي رئيس كميته ملي دفاع از قربانيان بحرين با بيان اينكه سبك و شيوه هاي دين به ويژه اسلام با توجه به فشارهاي داخلي و خارجي تغيير نمي كند، اظهار داشت: شيوه هاي كنوني اجراي دين معتدل و ميانه رو است و نيازي به حذف يا ايراد گرفتن از آن نيست، بلكه با توجه به فشارهاي خارجي در سطح جهان واجب است كه از آموزه هاي دين و موازين اسلام حمايت و مسلمانان نيز در امور خود به آن اهتمام ورزند.
وي تصريح كرد: كشورهاي اسلامي در مقابل حملات و فشارهاي بين المللي و در سطح جهاني بايد ايستادگي كرده و آيات قرآني را در امور زندگي خود به كار گيرند. اگر چه غرب با انديشه هايي ضد اسلامي سعي در تغيير شيوه ها و روشهاي دين اسلام دارد، اما اين مسلمانان هستند كه بايد مقاومت كنند و با برنامه ريزي و اجراي احكام اسلام بر اين دين اصرار و پافشاري كنند.
جاسم سعيدي با بيان اينكه كشورهاي اسلامي خود مبدأ و سرچشمه اجراي مباني اين دين آسماني هستند، ياد آور شد: اين كشورها نبايد از فشارهاي غرب ترسيده و عقب نشيني كنند بلكه بايد تا پاي جان بايستند.
شيخ سعيدي گفت: كشورهاي اسلامي با همكاري و هماهنگي با يكديگر ماهيت و موقعيت ديني اسلام را حفظ و بر اشاعه آن بكوشند و با آنچه كه با موازين اسلام مخالف و متضاد است، مخالفت كنند.
رئيس كميته ملي دفاع از قربانيان بحرين افزود: از مهمترين مراكز و مؤسساتي كه در كشورهاي اسلامي مهم است، وزارت آموزش و پرورش است كه نقش بسياري در آموزشهاي ديني و علمي به نوجوانان دارد، زيرا اين مؤسسه اولين مركزي است كه كودكان مسلمان اولين گام را در راه علم و دانش و دين برمي دارند، پس بايد ياري شوند و با آگاهي دهي و روشنگري به آنها نسبت به آموزه هاي اسلام به تبيين و تفهيم مباني اين دين اقدام كرد.
نظر شما