پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۹:۱۵

سفر هيات نمايندگان كنگره آمريكا به شمال عراق و ديدار با بارزاني

سفر هيات نمايندگان كنگره آمريكا به شمال عراق و ديدار با بارزاني

هيئتي از كنگره آمريكا كه در عراق به سر مي برد ، ضمن ديدار با مقامات منطقه كردستان اين كشور روزگذشته به بغداد رفتند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از راديو سوا ،  منابع خبري اعلام كردند هيئتي از كنگره آمريكا روزگذشته طي سفر كوتاه خود به منطقه كردستان عراق با مسعود بارزاني رئيس اين منطقه ديدار كردند .

از جزئيات اين ديدار و موضوعات مطرح شده در آن هيچ  خبري نشد اما، اعلام شد اين ديدار درمنطقه " دهوك " انجام شد. 

بارزاني چنيدي پيش از عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي و احتمال گشودن كنسولگري اسرائيل در اربيل سخن گفته بود كه با واكنش شديد جناح هاي سياسي عراق مواجه شد .

به گزارش خبرگزاري كويت، اين درحالي است كه اين هيئت آمريكايي روزگذشته با برهم صالح معاون نخست وزير عراق نيز ديدار كرد.

برهم صالح پس از ديدار با "راي بالانت" رئيس اين هيئت در مقر نخست وزير عراق در بغداد تصريح كرد در خلال اين ديدار در مورد راه هاي دوستي بين عراق و آمريكا و همچنين تقويت و حمايت از آن بحث وتبادل نظر شد.

معاون نخست وزير عراق درپاسخ به سوالي درمورد روند مذاكرات و رايزني ها براي تعيين دو وزير كشور و دفاع گفت:" رايزني ها بين نخست وزير و سران گروه هاي سياسي پارلمان درحال انجام  است تا سرانجام دو وزير كشور و دفاع به پارلمان معرفي شوند".

وي در پايان كنفرانس مطبوعاتي مشترك خود با رئيس اين هيئت آمريكايي ابراز اميدواري  كرد تعيين دو وزير دفاع و كشور عراق به زودي انجام شود.

درحالي اين هيئت درعراق به سر مي برد كه اخيرا هيئتي ديگر از كنگره آمريكا با نوري المالكي در بغداد ديدار كرد.

 

کد خبر 334510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha