پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ خرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۳۰

سهم 3 درصدي دولت در بخش مسكن فقط بازار را مختل كرده است

سهم 3 درصدي دولت در بخش مسكن فقط بازار را مختل كرده است

تاكنون سياست هاي دولت در بخش مسكن تنها در راستاي افزايش درآمد خانوار ها بوده و اين درحالي است كه افزايش قدرت خريد مسكن همراه با اجراي سياست مكمل كاهش هزينه هاي اساسي خانوار امكانپذير است .

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، در بيانيه  بسيج دانشجويي علمي دانشگاه علم و صنعت  در مورد سياست هاي دولت هاي موفق براي افزايش توان اقتصادي خانوارها براي تهيه مسكن  آمده است:  دولت هاي موفق از يك سو با اتخاذ روش هايي درآمد خانوار را افزايش داده و از سوي ديگر با اتخاذ سياست كاهش هزينه هاي اساسي خانوار، هزينه تهيه مسكن را كاهش  مي دهند و اين در حالي است كه در كشورو تا كنون فقط سياست افزايش درآمد پيگيري شده است .

اين در حالي است كه درشرايط فعلي و با توجه به اينكه افزايش هزينه هاي ضروري خانوار بيش از افزايش درآمد ساليانه آنهاست لذا اتخاذ سياست كاهش هزينه هابه عنوان مكمل سياست افزايش درآمد ضروري است كه درصورت عدم تحقق آن بدليل بالارفتن همزمان هزينه ها  اقدامات انجام شده در جهت افزايش درآمد منجر به توانمند شدن خانوارها نمي شود .

همچنين در اين گزارش با انتقاد از عدم حل معضل مسكن به دليل سياست هاي نادرست دولتمردان تاكيد شده است : در شرايط كنوني مساله مسكن نه تنها حل نشده  بلكه امروزه تبديل به تهديدي بالقوه شده كه اگر با اتخاذ برنامه هاي اصولي به فرصت تبديل  نشود كشور را با بحران جدي مواجه خواهد ساخت .

بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت در گزارش خود قرار نگرفتن عوامل موثردر ساخت مسكن مانند جوانان متقاضي ، كار، مصالح ساختماني ، نيازمندان مسكن و زمين هاي قابل تبديل به خانه را موجب عدم عرضه مسكن مناسب با نياز جامعه دانسته و تاكيد كرده است : عدم كارايي پتانسيل هاي فوق را مي توان در عدم حضور دولت در اين بخش جستجو كرد.

بنابر گزارش هاي رسيده حضور دولت در بخش مسكن تنها 3 تا 5 درصد است كه آن هم به‌صورت غير كارا باعث اخلال بيشتر در اين بازار شده  است، به طوري‌كه عدم حضور دولت در اين بخش و سهم 97 درصدي بخش خصوصي نيز نتوانسته كمكي به حل بحران مسكن كند   .

دربيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت با اظهار اميدواري از توجه دولت نهم به افزايش حضور كارآمد دولت در بخش مسكن آمده است :   متاسفانه طي دهه گذشته تلاش موثري بر كنترل بازار زمين و مسكن از سوي دولتمردان انجام نگرفته و اين در حالي است كه حضور دولت در بخش مسكن و بويژه كنترل شديد بازار زمين و مسكن  ضروري است .

کد خبر 335855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha