به گزارش خبرگزاري مهر ، واشنگتن پست اعلام كرد: محققان دريافته اند كودكان بين 2 تا 6 سال در صورتي كه درعقب اتومبيل و در صندلي مخصوص كودك نشسته باشند ، حدود 28 درصد كمتر از كودكاني كه فقط كمربند ايمني بسته اند دچار مرگ مي شوند.
حتي در شرايطي كه كودك در صندلي خود باشد اما كمربند ايمني را نبسته باشد احتمال مرگ تا 21 درصد كاهش مي يابد.
كارشناسان به والدين هشدار مي دهند ، با وجود اصرار كودكان براي نشستن در صندلي جلو هرگز اين كار را انجام ندهند و قبل از حركت اتومبيل ، مطمئن شوند كه كودك سر جاي خود نشسته است.
آمار نشان م يدهد بين سالهاي 1998 تا 2003 فقط تعداد 9000 كودك بين سنين 2 تا 6 سال به دليل عدم رعايت اين مورد و نبودن در صندلي مخصوص ، به هنگام تصادف جان خود را از دست داده اند. به همين جهت به والدين توصيه مي شود كودكان را از حدود يك سالگي به بعد در صندلي خود بنشانند تا به اين جايگاه عادت كرده و همواره در آن جاي بگيرند تا امنيت آنان نيز تضمين شود.
نظر شما