پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۳۳

اختصاص 10 ميليارد تومان تسهيلات به احداث مجتمع هاي رفاهي بين‌راهي

مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان قم از اعطاي 100 ميليارد ريال تسهيلات جهت احداث مجتمع‌هاي خدماتي رفاهي گردشگري خبر داد.

حجت‌ الاسلام فخرالدين صابري در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در قم ، خاطر نشان ساخت: اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري قم ، امسال 100 ميليارد ريال تسهيلات در اختيار متقاضيان احداث مجتمع ‌هاي رفاهي بين ‌راهي قرار مي ‌دهد.  

وي افزود: چنانچه سرمايه‌ گذاران متعهد و كارآمد كه داراي انگيزه قوي و توانايي انجام كار و ايجاد و تأسيسات گردشگري اين چنين را دارند مي ‌توانند از اين تسهيلات بهره‌مند شوند.

صابري با اشاره به وجود 69 واحد اقامتي به ظرفيت 3 هزار و 500 تخت در قم اظهار داشت: در حال حاضر احداث كمپنگ جهت اقامت زائران حضرت معصومه(س) در اطراف مسجد مقدس جمكران و ايجاد سايت گردشگري در مجاورت عوارض قم ـ تهران از ضرورت‌هاي قم است.

وي افزود: در سفر رياست جمهوري و هيأت همراه به استان قم ، دو منطقه خلجستان و جمكران به عنوان مراكز ايجاد سايت‌ گردشگري تصويب شد كه بر اساس آيين‌نامه هيأت اجرايي مناطقي كه در سطح استان مطرح هستند از جمله خلجستان ، 50 هكتار زمين براي ايجاد سايت گردشگري در نظر گرفته مي ‌شود و همچنين مناطقي كه در سطح ملي محسوب مي‌شوند از جمله مسجد مقدس جمكران، در حدود 100 هكتار زمين براي ايجاد سايت گردشگري اختصاص مي‌يابد.

مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان قم ، اعتبار در نظر گرفته شده براي ايجاد سايت گردشگري را 7 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: تاكنون بيش از 8 ميليارد تومان طرح‌هاي سرمايه‌ گذاري به بانك‌ها معرفي شده است.

صابري به مسافرت سالانه بيش از 12 ميليون زائر به قم اشاره و گفت: مدت اقامت زائران در قم كمتر از 4 ساعت است كه با همكاري همه دستگاه ها و سرمايه‌ گذاري بخش‌ هاي خصوصي و احداث سايت‌ هاي گردشگري مناسب مدت اقامت زائران را مي‌ توان به 10 الي 12 ساعت افزايش داد.

کد خبر 338871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha