پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۸۵، ۱۵:۴۳

طي بيانيه اي اعلام شد:

درخواست رهبران مذهبي آمريكا از بوش براي ممنوعيت شكنجه

27 تن از رهبران مذهبي آمريكا ضمن امضاي بيانيه اي از دولت خود خواستند تا بدون استثنايي، شكنجه را در مراكز بازداشت خود در عراق، افغانستان و گوانتانامو ممنوع كند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، در اين بيانيه با عنوان " شكنجه يك مسئله اخلاقي است" آمده است :" شكنجه ، شان و منزلت اساسي يك انسان را نقض مي كند و با مهمترين ارزشهاي ملي ما در تناقض است."

در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است :" هيچ چيز در بحران شكنجه و بدرفتاري كمتر از روح ملت ما در معرض خطر نيست. اگر شكنجه محكوم شود اما اجازه براي آن وجود داشته باشد ، پس اين اقدام چه معني مي دهد."

به گفته برخي امضاكنندگان ، اين بيانيه با اعلام اين مطلب كه بدرفتاري با زندانيان ممكن است فقط يك اشتباه نبوده باشد ، بلكه انعكاس سياست آمريكاست، يك چالش ضمني را براي دولت بوش در بردارد.

" ديويد گاشي"  پروفسور رشته فلسفه در دانشگاه " تنسي" گفت :" من نگران هستم كه ما هنوز واقعا نمي دانيم كه در مراكز بازداشت ما در سراسر جهان چه اتفاقي درحال رخ دادن است."

آمريكا از چهار سال پيش در گوانتانامو، صدها تن را با ادعاي ارتباط با شبكه تروريستي القاعده و بدون هيچ نظارت بين ‌المللي و محاكمه بازداشت كرده است.

جامعه بين المللي پس از انتشار گزارش كارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد كه خواهان تعطيلي هرچه سريعتر گوانتانامو شده، فشارهاي خود بر آمريكا را افزايش داده است.

اين در حالي است كه "جرج بوش" رئيس جمهوري آمريكا درخواست هاي فراوان جامعه بين المللي براي تعطيلي اين بازداشتگاه غيرقانوني را رد كرده؛ ازسوي ديگر اسنادي فاش شده است كه نشان مي دهد اكثر زندانيان موجود در گوانتانامو در هيچ جنگي عليه آمريكا و متحدانش شركت نكرده اند و در حقيقت بدون هرگونه اتهامي در اين بازداشتگاه مخوف به سر مي برند. 

کد خبر 339068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha