پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ خرداد ۱۳۸۵، ۹:۴۸

مدير نشر دانش افزا در گفتگو با مهر :

توزيع نامناسب يكي از موانع كتابخواني در كشور است

توزيع نامناسب يكي از موانع كتابخواني در كشور است

رفع موانع كتابخواني در كشور بيش از هرچيز به توجه و نظارت دقيق دولت در نحوه توزيع كتاب و اجراي تسهيلاتي چون خريد كتاب از ناشران ، اعطاي وام بانكي و يارانه كاغذ نيازمند است .

قاسم حيدر زاده نائيني در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : آشفتگي در بازار توزيع و پخش به شكل جدي جريان دارد تا جايي كه توزيع كتاب به دست دلالاني افتاده است كه در ازاي درخواست تخفيف هاي بالا ، كتاب هاي ناشران را براي مدت طولاني در اختيار مي گيرند و پس ازگذشت شش تا هشت ماه حق ناشررا به طوركامل نمي پردازند و اغلب توزيع كنندگان تنها كتابهاي ناشران خاصي را معرفي و عرضه مي كنند و كتابهاي خوب ناشران نوپا و بي سرمايه هرگز به مخاطبان اصلي نمي رسند .

وي در ادامه افزود : ناشران تازه كار به حمايت و پشتيباني بيشتري ازسوي دولت نياز دارند و پرداخت تسهيلات به آنها در آغاز فعاليت كه سرمايه اندكي در اختيار دارند ، بسيار لازم و حياتي است . بي عدالتي و آشفتگي بازارنشر بيش از همه به ناشران تازه كار لطمه مي زند و فرصت فعاليت را از آنها سلب مي كند .

مدير نشردانش افزا در ادامه تصريح كرد : متاسفانه به دليل عدم نظارت دقيق دولت بر نحوه اجرا و ارائه تسهيلات ، بي عدالتي و باندبازي هاي گسترده اي در عرصه نشر وجود دارد .

وي درادامه گفت : در حالي كه به درخواست هاي ناشران فعالي كه به شدت به يارانه كاغذ نيازمند هستند ، پاسخ داده نمي شود ، اين تسهيلات به گونه اي ناعادلانه به كساني داده مي شود كه به فروش كاغذ و سودجويي ، بيش از اجراي خدمت فرهنگي و توليد زيربناي انديشه مي انديشند .

اين ناشر ياداور شد : با وجود اين كه حمايت هاي دولتي در جاي خود مفيد است ولي در صورتي كه بر نحوه اجراي آن نظارت دقيق وجود نداشته باشد و اين حمايت ها بدون ضابطه صورت بگيرد بازار نشر را با آشفتگي مواجه خواهد كرد .

وي تصريح كرد : تاخير طولاني در اعلام وصول كتاب هاي ناشران به خصوص در مورد كتاب هايي كه تاريخ مصرف دارند و براساس علوم روز نوشته شده اند و مخاطبان به شدت به آنها نياز دارند در زماني به دست آنها مي رسد كه بي فايده است .

اين ناشر درپايان گفتگو افزود : ناشراني كه امكان توزيع و معرفي مستقيم آثارخود را ندارند و به توزيع كنندگان و مراكز مافيايي پخش محتاج هستند ، قدرت ايستادگي و رقابت با ناشران باسابقه و مرتبط با مراكز بزرگ و معتبر توزيع را ندارند .

کد خبر 340161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha