پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ خرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۴۳

كتاب "فرهنگ رازداري دين در ژاپن" منتشر مي شود

كتاب "فرهنگ رازداري دين در ژاپن" با ويرايش برنهارد شيد و مارك تيوون از سوي انتشارات راتلج آبان ماه امسال در 384 صفحه منتشر مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از منابع اينترنتي، قرون وسطي در ژاپن دوره انواع رازداري بود كه فعاليتهاي ديني را تحت تأثير قرار داد. اين كتاب كه به عنوان مجموعه مقالات ارائه مي شود به علت اشاره به مفهوم رازداري در آيين بوديسم به عنوان مركز رازداري فرهنگ ژاپن تأثير گذار تلقي مي شود.

بوديسم محرمانه تقريباً در تمام كشورهاي بودايي آسيا توسعه يافته است، اما اين امر در ژاپن كه تأثير آن فراتر از مرزهاي بوديسم بود قابل توجه تر است، چرا كه اين مبهم بودن بر مذهب شينتو و سنتهاي غير ديني نيز مشاهده مي شود.

مقالات اين اثر بر تأثير رازداري بوديسم در فرهنگ ژاپن تأكيد دارند و در حالي كه بر دوره قرون وسطي در اين سرزمين آسيايي متمركز شده ، اما مخاطب خود را با وضعيت فعلي ژاپن نيز آشنا مي كند.

فرهنگ قرون وسطي رازداري در ژاپن؛ راز، راز داري و مطالعه اديان؛ مشكل رازداري تنترايي در بوديسم؛ اسطوره و راز در سلسه تانگ؛ دو وجه راز داري، اسطوره ها، شمايل و آداب و رسوم از جمله عناوين مقالات ارائه شده در اين اثر هستند .

کد خبر 340350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha