پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۲۹

وزير نفت در گفتگو با "مهر ":

ايران براي ساخت پالايشگاه نفت سنگين بازاريابي مي‌كند

ايران براي ساخت پالايشگاه نفت سنگين بازاريابي مي‌كند

وزير نفت گفت: ايران براي ساخت پالايشگاه نفت سنگين در كشورهاي مختلف در حال بازاريابي است و حاضر به مشاركت با كشورهاي خارجي براي احداث پالايشگاه به خصوص براي نفت سنگين است.

سيد كاظم وزيري هامانه در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي مهر درباره وضعيت فروش و پالايش نفت سنگين ايران گفت: ايران براي پالايش نفت سنگين خود در كشورهاي مختلف در حال بازاريابي است كه چندي پيش نيز قرارداد ساخت يك پالايشگاه با كشور اندونزي به صورت مشترك امضا شد.

وي افزود: هم اكنون در پالايشگاه بندرعباس نيز با احداث واحدي جديد روزانه 55 تا 60 هزار بشكه نفت سنگين ايران به فراورده هاي سبك تبديل مي شود.

وي تصريح كرد: ايران حاضر به مشاركت با كشورهاي خارجي براي احداث پالايشگاه به خصوص براي نفت سنگين است.

وي درباره وضعيت فروش نفت سنگين ميادين سروش و نوروز كه درحال حاضر انبار مي شود گفت: نفت اين ميادين از نوع سنگين بوده و همه پالايشگاهها نمي توانند اين نفت را مصرف كنند.

به گفته وزير نفت، اما ايران علاوه براينكه در تلاش است تا نفت اين ميادين را در پالايشگاههاي خود به مصرف برساند درحال فروش نفت اين ميادين به صورت تك محموله يا قرارداد بلندمدت است.

به گفته وي، در حال حاضر هر آنچه از اين ميدان توليد مي شود به فروش مي رسد و تنها نفت ذخيره شده اين ميدان مي ماند كه به تدريج بايد به فروش برسد.

وي تاكيد كرد: اين نوع نفت نيز نعمت خداست و سنگين بودن و يا فروش سخت آن نيز به عهده شركتي خاص نيست.

کد خبر 340627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha