به گزارش خبرگزاري "مهر"، فدايي در اين همايش اظهار داشت: احمدي نژاد در مدتي اندك، توانسته نشاط و طراوت تازه اي به عرصه مديريت دستگاه اجرايي كشور ببخشد و گفتمان خدمت رساني به مردم، آباداني كشور، جوانگرايي و گردش نخبگان را به عنوان گفتماني غيرقابل اغماض در قوه اجرايي كشور، ساري و جاري نمايد.
وي افزود: براساس آنچه رئيس جمهور در شعارهاي خود اعلام كرده و اكنون آن را عملي مي كند و براي تداوم نهضت خدمت رساني و كارآمدتر نمودن نظام، روابط حزبي و تبارگرايي هاي قبيله اي در دولت نهم جايي ندارد.
دبيركل جمعيت ايثارگران با اشاره به سفرهاي استاني رئيس جمهور و دولت گفت: توزيع نامتعادل منابع و امكانات، يكي از مسائلي است كه كشور همواره با آن روبه رو بوده است، احمدي نژاد نيز از آغاز مديريت دستگاه اجرايي كشور توجه خود را به محرومان و رسيدگي به وضعيت آنها معطوف كرد، به طوري كه در همه مواضع خود بر آن تاكيد دارد.
فدايي گفت: رسيدگي به مشكلات استانها با سفر به استانها باعث مي شود كه راه دور دسترسي مردم به سازمان ها و نهادهاي دولتي كه از مسير پرپيچ و خم بروكراسي سنگين مي گذرد، كوتاه شود و مردم استان هاي محروم بتوانند از نزديك مشكلات خود را با بالاترين مديران قوه اجرايي كشور در ميان بگذارند.
نماينده مردم تهران اضافه كرد: سفرهاي استاني باعث مي شود كه حسن همبستگي ملي مردم تقويت شود و مردم مناطق محروم دريابند كه در نگاه مسئولان و نظام مقدس جمهوري اسلامي شان والايي دارند.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، روحيه عدالتخواهي دولت نهم را از ويژگي هاي مثبت اين دولت ذكر كرد و گفت: آنچه الگوهاي وارداتي توسعه، به دستگاه مديريتي كشور القا مي كرد و در 16 سال گذشته شاهد بوديم، اين بود كه در توسعه اقتصادي و يا توسعه سياسي عدالت كمرنگ شد و اين نوع الگوها بود كه "شكاف هاي طبقاتي" و "تبعيض اقتصادي" و يا "توسعه ناهنجاري هاي اجتماعي" را براي دولت نهم به ارث گذاشت.
وي در ادامه تصريح كرد: اهتمام ويژه رئيس جمهور به عدالت گستري در عرصه هاي مختلف زندگي و با توجه به نيازهاي ملموس اكثر شهروندان مبني بر مبارزه با بي عدالتي غيرقابل انكار است و حاكميت گفتمان عدالت گستري در جامعه در دولت اصولگرا بسترساز رشد و پيشرفت كشور شده است.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه روحيه ضد فساد در دولت و مديران حاكم شده است، گفت: نتيجه تلاش هاي رئيس جمهور به حركت در جهت سالم سازي فضاي اقتصاد كشور از طريق كوتاه كردن دست سودجويان و رانت خواران انجاميده است. حاكميت دولت انقلابي اكنون از قدرت مافياي فساد اقتصادي در داخل دولت نمي هراسد و با مبارزه بي امان در صدد است، ملت ايران را به معناي واقعي بر سرنوشت كشور حاكم نمايد.
وي گرايش به ارزش ها و احياي ارزش هاي اصيل انقلاب در دولت نهم را از ديگر ويژگي هاي دولت احمدي نژاد ذكر كرد و گفت: مردم ايران خواستار اجراي اصول و احكام اوليه انقلاب هستند و به همين دليل به فردي اصولگرا راي دادند.
فدايي خاطرنشان كرد: دولت نهم نشان داد كشور از نظر "زايش نخبگان فكري و مديران اجرايي" عقيم نيست، بلكه در ميان "نسل دوم انقلاب" افرادي به چشم مي خورند كه از قابليت هاي آشكار و پنهان وافري برخوردار هستند و در اين ميان، مردم نيز خواهان "تحول و دگرگوني" هستند و تداوم سياست هاي 16 سال گذشته و نوع مديريتي آن بر نمي تابند.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پايان به چالش هاي بيروني فراروي دولت نهم پرداخت وبا اشاره به سرمايه گذاري دشمن بر روي قوميت ها، چالش هسته اي، شرارت اشرار، ايجاد نا امني در مرزهاي كشور توسط دشمن اظهار داشت: بدون ترديد چون دولت نهم بنا دارد مبتني بر آرمان هاي امام راحل و رهنمودهاي رهبر فرزانه انقلاب حركت كند، خواهد توانست با عبور از چالش ها، گام هاي اساسي در رشد و پيشرفت كشور بردارد.
نظر شما