امير حيدري در گفت وگو با خبرنگار"مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود: بازي خوبي را برگزار كرديم وازجنبه تداركاتي بسيار مناسب بود. استراليا يك تيم قدرتمند را به تهران اعزام كرده كه از اين بابت بايد از آنها تشكر كنيم.
وي افزود: تيم ما در دوران بدنسازي به سر مي برد و در زمان انجام كاربا توپ هم تمرينات فشرده و سنگيني را انجام داديم. ما روزانه هفت ساعت تمرين مستمر را در دستور كار داريم.
حيدري در ادامه گفت: سرمربي خارجي تيم ملي قصد دارد تمام بازيكنان را ارزيابي كند به همين دليل از تمام نفرات استفاده مي كند ، قرار است نفرات تيم ملي را از اين جمع 24 نفره انتخاب كنيم و براي انتخاب بهترين ها بايد تمام نفرات را محك بزنيم. در اين بازي از 15 نفر استفاده كرديم و ساير نفرات را نيز در بازي هاي آينده استفاده خواهيم كرد.
حيدري در مورد علت شكست گفت: در بازي هاي تداركاتي اصلا برد و باخت اهميت ندارد. هدف ما حضورقدرتمند درمسابقات جام جهاني و بازي هاي آسيايي دوحه قطراست.
نظر شما