پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۲۸

نمايندگان مجلس در تذكر مكتوب به رئيس جمهور و اعضاي كابينه خواستار شدند؛

كنترل تورم و افزايش قيمت ها / تسريع در بهره برداري از فازهاي جديد حوزه گازي مشترك ايران با قطر

كنترل تورم و افزايش قيمت ها / تسريع در بهره برداري از فازهاي جديد حوزه گازي مشترك ايران با قطر

چند تن از نمايندگان مجلس در تذكرات مكتوب به وزير بازرگاني خواستار كنترل تورم و جلوگيري از افزايش بي رويه قيمت كالاها از جمله آهن آلات و لبنيات شدند.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، حداد عادل در آغاز جلسه علني امروز مجلس تذكرات مكتوب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به مسئولان اجرايي كشور قرائت كرد.

بر اين اساس يحيي زاده نماينده تفت و ميبد در تذكر به وزير بازرگاني بر جلوگيري و برخورد سريع با احتكار در بازار آهن توسط تجار سودجو تاكيد كرد.

همچنين يحيي زاده نماينده تفت و ميبد و ميرتاج الديني نماينده تبريز در تذكر به وزير نفت بر تسريع در بهره برداري از فازهاي جديد حوزه گازي مشترك با قطر با توجه به برداشت  4 برابر قطري ها در سال گذشته و اولويت بخشي به مصرف داخلي براي كاهش هزينه نيروگاه ها تاكيد كردند.

ايرج نديمي  نماينده لاهيجان در تذكر به وزير كار خواستار پيگيري ، تنظيم وتصويب و ارسال لوايح مرتبط با تامين بيمه بيكاري  براي تمام بيكاران شد.

عسگري نماينده مشهد هم در تذكر به وزير جهاد وكشاورزي خواستار اقدام عاجل براي مساعدت در امرخريد دام از دامداران خسارت ديده از خشكسالي شد.

الياسي نماينده سنقرو كليايي در تذكر به وزير بازرگاني بر اعمال تدابير لازم براي كنترل قيمت آهن وفولاد و ساير مصالح ساختماني براي جلوگيري از ركود بازار مسكن وكاهش توليد مسكن تاكيد كرد.

قمي نماينده پاكدشت در تذكر وزير بازرگاني  بر جلوگيري از افزايش بي رويه قيمت ها به ويژه آهن الات ولبنيات تاكيد كرد.

ايرج نديمي  نماينده لاهيجان در تذكر به رئيس جمهور خواستار دستور انتخاب هيات ويژه براي رسيدگي دقيق همه جانبه به مسائل ورزشي ايران از نظر ساختاري ، مديريتي ، مالي ، صنعتي و سياسي شد.

کد خبر 342598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha