پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ تیر ۱۳۸۵، ۱۵:۱۹

هيات وزيران تصويب كرد؛

تسهيلات دولت براي ايجاد آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي

تسهيلات دولت براي ايجاد آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي

اشخاص حقيقي و حقوقي متقاضي تاسيس آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي تا هشتاد درصد هزينه مورد نياز از دولت كمك و تسهيلات دريافت مي كنند.

به گزارش خبرگزاري"مهر"، به نقل از دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت، پرويز داودي معاون اول رئيس جمهور "آيين نامه اعطاي مشوق ها و تسهيلات براي ايجاد و توسعه آموزشگاههاي آزاد و فني و حرفه اي" را كه به تصويب هيات وزيران رسيده، به دستگاههاي ذيربط ابلاغ كرد.

بر اساس اين آيين نامه سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور - وابسته به وزارت كار و امور اجتماعي - ضمن تدوين ضوابط بهره برداري آموزشگاهها توسط متقاضيان ، نسبت به تامين 20 درصد سرمايه تاسيس آنها اقدام مي كند و 60 درصد ديگر منابع مالي آن از محل وجوه اداره شده براي يارانه تسهيلات تامين خواهد شد.

طبق ماده (7) آيين نامه مذكور تامين 20 درصد از سرمايه مورد نياز اعم از نقدي و غير نقدي به عنوان آورده اوليه بر عهده متقاضيان است.

پس از ايجاد آموزشگاههاي آزاد فني و حرفه اي از سوي اشخاص حقيقي و حقوقي نيز چنانچه ظرفيت آنها تكميل نشود، سازمان آموزش فني و حرفه اي طبق ماده (13) آيين نامه مكلف است از محل سهيمه هاي آموزشي هنرجويان خود كسر و به آموزشگاه ها اضافه كند.

اين سازمان همچنين طبق ماده (9) آيين نامه موظف شده تا پنج سال پس ازبهره برداري آموزشگاههاي آزاد و با درخواست متقاضي، از سهميه آموزشي خود كسر و نسبت به سفارش كارآموز با دريافت هزينه در قالب تعرفه هاي مربوط اقدام كند.

تعرفه هاي آب و برق و گاز مصرفي اين دسته از آموزشگاهها بر مبناي تعرفه آموزشي محاسبه مي شود و چنانچه تعداد متقاضيان تاسيس آنها بيش از تعداد مورد نياز باشد، در شرايط مساوي، ايثارگران از اولويت برخوردار خواهند بود.

کد خبر 347741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha