سرپرست معاونت برنامه ريزي فرمانداري نيشابور در گفتگو با خبرنگار اقتصادي "مهر " در مشهد با اشاره به متوقف ماندن اجراي برخي پروژه ها در سطح اين شهرستان و ديگر نقاط استان كه علت آن را كمبود اعتبارات سال 84 دانست ، افزود : اگر با همين منوال پيش برويم در سال جديد با مشكلات جدي روبرو خواهيم شد .
محمود گياهي راهكار رفع اين مشكلات را تغيير در نگاه نمايندگان مجلس عنوان كرد و خاطر نشان ساخت : بايد به شكل كلان موضوع مطرح شود ، روستاها مي توانند مشكلات بسياري را كه در خصوص راه و مسكن دارند تحمل كنند اما موضوع آب ، چيز ديگري است و بايد اعتبارات كلاني را اختصاص داد .
سرپرست معاونت برنامه ريزي فرمانداري نيشابور با اشاره به ميزان كم بارندگي در سال 84 ، شروع زودرس فصل گرما در مقايسه با سالهاي گذشته ، افزود : فرسودگي شبكه هاي آب روستايي موجود و اعتبارات بسيار كم نگهداري آنها مشكلات را دو چندان كرده است كه حل آنها تخصيص اعتبارات ميلياردي از سوي دولت و مجلس را مي طلبد .
نظر شما