پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۵۸

همايش حقوق و مسئوليت هاي زن در نظام اسلامي در تهران برگزار مي شود

نخستين كنفرانس بين المللي حقوق و مسئوليت هاي زن درنظام اسلامي از سوي مجمع جهاني تقريب مذاهب، مركز امور زنان و خانواده و شوراي فرهنگي، اجتماعي زنان، از 24 تير به مدت دو روز در تهران برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري "مهر"،  در اين كنفرانس كه با هدف تبيين و ارائه عالمانه نقطه نظرات و ديدگاههاي نظام اسلامي درخصوص مسئوليت ها و حقوق زن و تلاش براي دستيابي و تشكيل جبهه اي متحد براي مقابله با توطئه هاي استكبار جهاني عليه مقام و منزلت والاي زن در جامعه بشري، جمع كثيري از متفكران، انديشمندان و شخصيت هاي برجسته علمي و فرهنگي از 25 كشور جهان شركت خواهند داشت.

موضوعاتي نظير مقام و جايگاه زن در نظام خلقت، حقوق و مسئوليت هاي فردي زن، حقوق و مسئوليت هاي زن درخانواده، تشكيل و تحكيم آن، حقوق و مسئوليت هاي مادي و معنوي زن و حمايت از مسئوليت هاي مادي، حقوق و مسئوليت هاي اجتماعي و بين المللي، شيوه هاي تاثير گذاري جهاني زنان مسلمان و توسعه فراگير و مستمر زنان برپايه  ارزش هاي مذهبي و اخلاقي نيز در اين كنفرانس مطرح مي شود.

همچنين حقوق و مسئوليت هاي سياسي زن درعرصه هاي ملي و بين المللي در رابط با مسلمانان ساير كشورها، حقوق انساني زن با توجه به موارد اعلاميه اسلامي حقوق بشر و تفاوت آن با اعلاميه جهاني حقوق بشر و تحليل علل  و مباني مشكلات عمده زنان در كشور هاي مدرن در جهان معاصر وچالش هاي پيش رو از سوي شركت كنندگان مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد، كه تا كنون 200 مقاله از سوي صاحبنظران، انديشمندان و نويسندگان 25 كشور مختلف به دبيرخانه رسيده است.

کد خبر 349882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha