پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۹

مربي تيم اميد:

فوتبال ايران مشكل بدنسازي دارد / براي جبران اين نقيصه تلاش مي كنيم

فوتبال ايران مشكل بدنسازي دارد / براي جبران اين نقيصه تلاش مي كنيم

"رنه سيموئز" سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد گفت: تيم اميد تركيبي از بازيكنان جوان و مستعد است كه بواسطه شرايط سني مي توانند هم در بازي هاي قطر و هم در المپيك 2008 چين شركت كند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" سيمونز كه در بازديد مهندس علي آبادي از تمرينات تيم ملي اميد سخن مي گفت ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد: ميانگين سني تيم 23 سال است و اين تيم مي تواند اسكلت اصلي تيم ملي فوتبال ايران را براي بازي هاي جام جهاني 2010 تشكيل دهد. بازيكنان تيم اميد جوان و مستعدند و مي توانند سرمايه خوبي براي فرداي فوتبال ايران باشند.

وي با اشاره به اينكه اين مرحله از تمرينات تيم فوتبال اميد تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت و مرحله جديد آن از 27 تير ماه آغاز مي شود ، بر دوره بدنسازي علمي در فوتبال تاكيد كرد وگفت : در حال حاضر آنچه بين تيم هاي فوتبال كشورها فرق مي گذارد ، سطح بدنسازي پيشرفته آنان است . كاري كه در عرصه آسيا ، كره جنوبي و چين روي آن متمركز شده اند و در ابتدا و وسط ليگ از بازيكنان تست آمادگي جسماني مي گيرند تا ميزان آمادگي هر بازيكن دقيقا" مشخص شود .

سيموئز در اين زمينه تاكيد كرد : كيفيت كار بازيكنان ايران به لحاظ تكنيك و خلاقيت هاي فردي بهتر از آسيايي هاست ، اما به لحاظ فيزيكي و آمادگي جسماني نسبت به ديگران مشكل دارند كه اگرانجام اين تست ها نيز در فوتبال ايران و عرصه ليگ قانونمند شود ، مي توان ازآن نتايج خوبي گرفت .

 در پايان صحبت هاي سيموئز ،رضا قراخانلو رييس كميته ملي المپيك از عملكرد سرمربي برزيلي تيم اميد ابراز رضايت كرد وگفت : سيموئز كارش را بخوبي بلد است و با آكادمي ملي المپيك نيزاز هر حيث در جهت آمادگي بازيكنان و انجام تست هاي لازم هماهنگ است .

كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون فوتبال نيز با اشاره به اينكه تيم اميد با داشتن شش بازيكن در تيم ملي بزرگسالان پشتوانه خوبي براي تيم ملي به حساب مي آيد گفت: ما به كسب نتيجه تيم اميد و رسيدن به افتخار در بازي هاي آسيايي دوحه قطر اميدواريم . طي هفته گذشته هم با سيموئز جلسه داشتيم و از وي خواستيم كه با قدرت به كار خود ادامه داده و در عين حال هر كمبود و مساله اي را مي بيند به فدراسيون فوتبال انتقال دهد ، تا تيم فوتبال اميد با قدرت و آمادگي كامل مهياي حضور در دوحه شود .

کد خبر 350326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha