پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۴۴

رئيس سازمان بسيج اساتيد :

ارتباط صنعت و دانشگاه از اهداف سازمان بسيج اساتيد است / بسيج اساتيد به دنبال تعامل بيشتر با دولت است

دانشگاه از نظر نظام و محتوا مي تواند به گونه اي برنامه ريزي كند كه علاوه بر آموزش جاري راه حل هايي براي رفع مشكلات صنعت ارائه كند و يكي از اهداف راه اندازي سازمان بسيج اساتيد ارتباط ميان صنعت و دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر علي اصغر زارعي - رئيس سازمان بسيج اساتيد عصر ديروز در محل ساختمان بسيج اساتيد در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: بسياري از مديران صنعتي كمتر به توانمندي هاي علمي توجه مي كنند و از آن غفلت كرده اند كه وظيفه ما است تا با يك روحيه بسيجي اقدام به شكل دهي حركتي در راستاي همگرا شدن صنعت و دانشگاه كنيم كه بسيج اساتيد در اين زمينه توفيقاتي داشته است.

وي اضافه كرد: دولت داراي روحيه بسيجي است و سازمان بسيج اساتيد كمك به دولت را وظيفه خود مي داند ولي بسيج اساتيد يك سازمان دولتي نيست و اگر نقطه ضعفي مشاهده شود به دولت يادآوري مي كنيم تا دولت در برنامه هايش موفق باشد و انتظارات جامعه را برآورده كند.   

سردار زارعي با بيان اينكه يكي از توفيقات دولت حركت در عرصه تغيير رويكردها در مسائل فرهنگي، اقتصادي و سياسي است، اظهار داشت: تغيير يك جريان به انرژي زيادي نياز دارد و با اين حال دولت توانسته كه رويكردها و مناسبات دولت با مردم و مردم با دولت را تغيير دهد. تصميم سازي ها متفاوت شده است و از آنجايي كه دولت تلاشگر است و نخبگان و بزرگان جامعه نيز به دولت كمك مي كنند دولت در اهداف خود موفق خواهد شد.

مشاور رئيس جمهور تاكيد كرد: بسيج اساتيد به دنبال تعامل بيشتر با دولت است.

کد خبر 350779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha