پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۲۲

آصفي تجاوز رژيم صهيونيستي به لبنان را به شدت محكوم كرد

آصفي تجاوز رژيم صهيونيستي به لبنان را به شدت محكوم كرد

سخنگوي وزارت خارجه تجاوز آشكار رژيم صهيونيستي به قلمرو لبنان و هدف قراردادن تاسيسات زيربنائي در اين كشور را به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر حميدرضا آصفي تصريح كرد: رژيم صهيونيستي سناريوي شكست خورده دهه هاي قبل خود در لبنان را به تلخي تكرار مي كند، كه اين بار نيز اين سناريو محكوم به شكست مي باشد.

سخنگوي وزارت امور خارجه اضافه كرد: رژيم صهيونيستي در مقابل پايمردي و مقاومت ملت هاي مسلمان منطقه مستاصل شده و با حمايت كامل آمريكا به عمليات كور عليه مردم بي گناه متوسل شده است.

دكتر آصفي تاكيد كرد: رژيم صهيونيستي قبلا در مقابل مقاومت شكست خورده و راهي جز پذيرش اين شكست ندارد.

دكتر آصفي تعلل و سكوت عامدانه مجامع بين المللي طي هفته هاي گذشته در مقابل آنچه در منطقه مي گذرد را سئوال برانگيز خواند و اظهار داشت: عدم اقدام جدي و فوري به منظور توقف جنايات رژيم صهيونيستي به يك فاجعه انساني خواهد انجاميد و تنش و تشنج را در منطقه گسترش خواهد داد.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پايان افزود: جمهوري اسلامي ايران با نگراني جنايات رژيم صهيونيستي را پيگيري و با كشورهاي منطقه در اين باره رايزني خواهد كرد.

کد خبر 352377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha