به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين ديدار متكي هدف از اين ديدار را بررسي وضعيت لبنان و حملات وحشيانه نيروهاي اسرائيلي به لبنان دانست.
وزير امور خارجه كشورمان ضمن تشريح وضعيت كنوني لبنان و مصائبي كه توسط رژيم صهيونيستي طي دو روز اخير بر مردم اين كشور تحميل شده است، اعلام كرد: هيچ تناسبي بين عكس العمل وحشيانه اسرائيل نسبت به عمليات هدفمند نيروهاي مقاومت وجود ندارد.
وي افزود: روند اقدامات متجاوزانه رژيم صهيونيستي نسبت به حاكميت و تماميت ارضي لبنان، استمرار اشغال بخشهائي از خاك اين كشور توسط رژيم صهيونيستي، تجاوزات دائم به حريم هوائي، زميني و دريائي لبنان، استمرار اسارت شهروندان لبناني در زندانهاي رژيم صهيونيستي و نيز عدم پايبندي اين رژيم به توافقات و تفاهمات قبلي انجام شده با طرف لبناني در خصوص تخليه سرزمينهاي اشغالي و آزادي زندانيان، راهي جز مقاومت و پايداري عليه رژيم صهيونيستي را پيش روي ملت و مقاومت اسلامي لبنان نگذاشته است.
متكي در ادامه ضمن تشريح اقدامات ايران در برابر اين بحران از تماس تلفني خود با وزير خارجه لبنان و دبير كل اتحاديه عرب خبر داد و گفت: در اين تماسها وضعيت لبنان و راههاي برون رفت از اين بحران مورد بررسي قرار گرفت.
وزير امور خارجه كشورمان ضمن تاكيد بر همبستگي كشورهاي مسلمان در مواجهه با اين بحران وظيفه سنگين شوراي امنيت در اين مورد اشاره كرد و از اين شورا درخواست كرد كه اسرائيل را به توقف حملات وادار نمايد.
وي در پايان به خاك و خون كشيده شدن تعداد زيادي از مردم بي گناه لبنان و فلسطين را به ملت و دولت اين كشورها تسليت گفت و تاكيد كرد كه تكرار اشتباهات گذشته توسط رژيم صهيونيستي نتيجه اي در بر نخواهد داشت.
در اين ديدار، سفراي كشورهاي لبنان و فلسطين طي سخنان كوتاهي ضمن تشكر از ابتكار ايران در برگزاري اين نشست و با تشريح آلام و مصائب مردم كشورشان بر تاثيرگذار بودن اينگونه نشستها تاكيد كردند.
نظر شما