پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ تیر ۱۳۸۵، ۱۸:۱۰

در جمع مديران بهزيستي استان مركزي عنوان شد:

توانمند سازي بايد جايگزين نگاه ترحم آميز به معلولان شود

توانمند سازي بايد جايگزين نگاه ترحم آميز به معلولان شود

نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس شوراي اسلامي گفت: توانمندسازي و باور معلولان و مددجويان بايد جايگزين نگاه احساسي و ترحم آميز به آنان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در اراك ، دكتر حسن مرادي در جمع مديران و مسئولان بهزيستي استان مركزي ، افزود: بايد شرايطي فراهم شود كه توانايي و استعداد معلولان شكوفا شود.

 

وي اين امر را مستلزم توجه مستمر به معلولان خواند و گفت: مشاركت دادن معلولان در برنامه ريزي ها يكي از راه هاي اين امر است و مجلس شوراي اسلامي از طرح هايي كه به نفع معلولان است ، حمايت مي كند.

 

نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس ، تغيير نگاه سنتي در برنامه ريزي ها را نيازمند تحول دانست و افزود: برنامه ريزي ها در بخش بهزيستي نيازمند تحول و تجديد نظر است.

 

مرادي با اشاره به تصويب قانون جامع حمايت از معلولان در مجلس ، گفت: اين طرح گام موثري در راستاي حمايت جدي از معلولان است و با اجراي دقيق آن زمينه ارتقاء جايگاه معلولان در جامعه فراهم مي شود.

 

وي انحلال بهزيستي را بدون كار كارشناسي ، نادرست خواند و گفت: بهزستي تا كنون نقش موثري در سلامت اجتماعي جامعه داشته است.

 

مرادي تصريح كرد: با وجود وظايف سنگين بهزيستي ، اين سازمان در مظلوميت قرار دارد.

کد خبر 353348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha