به گزارش خبرنگار پارلماني مهر،مهدي كروبي با اشاره به تسخيرسفارت آمريكا درآبان58 توسط دانشجويان پيرو خط امام گفت: اين اقدام كه انقلاب دوم نام گرفت مورد تاييد كليه گروههاي سياسي و نيروهاي انقلابي بود.
وي افزود: بايد ياد و خاطره 13 آبان همچنان زنده نگه داشته شود و به دور ازافراط و تفريط درخصوص اين حادثه وحوادث مقاطع انقلاب سخن گفت.
رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد :همه دوستان و دلسوزان انقلاب راه اعتدال و ميانه را در پيش بگيرند و از افراط و تفريط دوري جويند چرا كه حافظه مردم كليه مسائل و قضاياي انقلاب از جمله 13 آبان را فراموش نكرده است.
كروبي تاكيد كرد: 13 آبان از روزهاي بسيار مهم، حساس و سرنوشت ساز انقلاب اسلامي است.
كروبي گفت: تبعيد حضرت امام به تركيه و عراق ، شهادت دانش آموزان و دانشجويان در تظاهرات و تسخيرلانه جاسوسي آمريكا از حوادث مهمي است كه در تاريخ ماندگار است و بايد زنده و جاويد بماند.
رييس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنانش از بازگشت دو مستند ساز صدا و سيما به ايران ابراز خوشحالي كرد و گفت: از تلاش كليه كساني كه براي بازگشت و آزادي اين دو مستند ساز صدا و سيما تلاش كردند قدرداني مي كنم و سلامتي و توفيق آنان را از خداوند خواستارم.
رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به فرارسيدن انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي از صدا و سيما خواست به عنوان يك رسانه ملي انصاف و عدل را در برنامه هاي خود درخصوص انتخابات رعايت كند.
رييس مجلس شوراي اسلامي در آغاز جلسه علني امروز مجلس با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دانش آموز در سال 57 گفت: تسخير لانه جاسوسي آمريكا در سال 58 مورد تاييد مردم و گروههاي سياسي بود.
کد خبر 35345
نظر شما