به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، سردار احمد روزبهاني با تاكيد بر اينكه تجهيزات ماهواره اي كه از داخل پنجره ها به مانند قارچ سر درآورده ، جمع آوري مي شود ، افزود: شيوه برخورد اينگونه است كه ابتدا از مديران مجتمع ها دعوت شده و اگر پس از مدت تعيين شده نسبت به جمع آوري اقدام نشود ، به دستگاه قضائي معرفي مي شوند.
به گفته وي ، درصد بالايي از پدر و مادرها علاقه اي به استفاده از تجهيزات ماهواره اي ندارند و فرزندانشان از آن استفاده مي كنند. لذا اگر قانون اجرا شود مردم همكاري خوبي مي كنند.
مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا ، در خصوص برخورد با افراد داراي پوشش نامناسب در خيابان ، گفت: پوشش هاي نامناسب زياد ديده مي شود بايد برخورد ريشه اي شود. لذا ، با طراحان ، اصناف و توليدي صحبت كرده ايم و الان ويترين ها بهتر شده است.
وي در خصوص فعاليت گشت هاي ارشاد در كشور ، افزود: اين گشت ها تذكر مي دهند اما با زن هاي خياباني برخورد مي كنند. اجتماع از ما انتظار برخورد با افرادي را دارد كه با لباس هاي نامناسب و آرايش هاي ماهواره اي و... روح و روان جامعه را مكدر مي كنند.
روزبهاني همچنين از برخورد با افرادي كه به دنبال كشف حجاب در معابر هستند خبر داد و گفت: طبيعتا تيم هاي اطلاعاتي در اين زمينه فعاليت مي كنند و اگر فردي از روي سازماندهي شده كشف حجاب كند برخورد مي شود. البته از اين نوع افراد وجود دارند و برخورد هم كرده ايم.
وي در خصوص برگزاري جشن ها و مهماني ها ، اظهار داشت: ما با مهماني و جشن هاي مردمي برخورد نمي كنيم با آن مراسم هايي كه با كار اطلاعاتي شناسايي شده و در اصل يك اكس پارتي هستند و در هر كدام چندين دختر فراري ، قرص هاي توهم زا و فسادهاي اخلاقي ، زنان خياباني وجود دارد ، برخورد مي شود.
به گفته روزبهاني ، درصد دختران و پسران فراري دستگير شده طي 3 ماهه نخست امسال نسبت به 3 ماه سال گذشته كمتر بوده است.
نظر شما