پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۱۷

دومین دوره جام جهانی هنرمندان- قشم/

پیروزی پرگل ایران برابر ژاپن و صعود به مرحله بعد

پیروزی پرگل ایران برابر ژاپن و صعود به مرحله بعد

تیم فوتبال هنرمندان ایران در دومین دیدار خود برابر تیم هفت نفره ژاپن، به پیروزی پرگل دست یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، روز دوم از دومین دوره مسابقات فوتبال جام جهانی هنرمندان عصر امروز با دیدار تیم‌های فوتبال هفت نفره ایران و ژاپن در ورزشگاه جهان پهلوان تختی قشم پیگیری شد.

در این دیدار تیم فوتبال هفت نفره ایران برابر ژاپن به یک پیروزی آسان دست پیدا کرد و موفق شد با نتیجه هفت بر صفر، این تیم را شکست دهد.

در این بازی مهدی صالح‌پور (سه گل)، مهدی شیری (دو گل)، محمد نوازی و پورکریمی برای تیم ایران گلزنی کردند.

تیم فوتبال هفت نفره ایران که از بازیکنانی چون ابراهیم میرزاپور، سعید بیگی، محمد نوازی، مهدی شیری، کاظم محمدی، محمد سیانکی، سید جواد هاشمی، مهدی امینی‌خواه، فرشید فهیم، علی عبدالملکی و ... در ترکیب خود استفاده می‌کند، در نخستین بازی برابر تیم هفت نفره مجارستان نیز به پیروزی چهار بر صفر دست پیدا کرد تا صعود خود به مرحله بعد را قطعی کند.

تیم فوتبال هفت نفره ایران روز سه‌شنبه در سومین دیدار خود به مصاف تیم ترکیه خواهد رفت.

دومین دوره مسابقات جام جهانی فوتبال هفت نفره با حضور ۱۰ تیم خارجی به میزبانی جزیره قشم برگزار می شود  و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 3557818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha