پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰

رئیس سازمان اوقاف:

امام خمینی محور وحدت علمای جهان اسلام است

امام خمینی محور وحدت علمای جهان اسلام است

نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ، روز گذشته دوشنبه ۲۶ بهمن ماه در ادامه سفر خود به سوریه با جمعی از علمای این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدی در دیدار با جمعی از علمای کشور سوریه با گرامیداشت یاد شهید محراب دکتر رمضان بوتی گفت: دشمنان نسبت به نقش بارز و برجسته روشنگری علمای اسلام حساس بوده و در مقاطع مختلف صدمات زیادی به جایگاه عالمان اسلامی وارد کرده اند.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان ضرورت وحدت علمای اسلام و مذاهب اسلامی، حضرت امام خمینی را محور وحدت علمای اسلام دانست.

وی همچنین دیروز ضمن زیارت حرم حضرت رقیه (س) با حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالله نظام و خانواده های شهدای مدافع حرم دیدار و گفت و گو کرد.

کد خبر 3558270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha