پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۴۸

با دروغ خواندن ادعاي اسرائيل درباره نابودي نيمي از توانمندي حزب الله؛

اعراب به اسرائيل گفتند كه اكنون فرصت تاريخي وطلايي براي نابودي مقاومت است / جنگ اسرائيل تحت پوشش عربي و بين المللي اجرا شده است

اعراب به اسرائيل گفتند كه اكنون فرصت تاريخي وطلايي براي نابودي مقاومت است / جنگ اسرائيل تحت پوشش عربي و بين المللي اجرا شده است

دبيركل حزب الله لبنان با انتقاد از مواضع برخي كشورهاي عريي در قبال تجاوزات رژيم صهيونيستي به لبنان تصريح كرد كه اسرائيل جنگ بر ضد لبنان را تحت پوشش و حمايت بين المللي و عربي به راه انداخت .

به گزارش خبرگزاري مهر، دبيركل حزب الله لبنان در گفتگو با شبكه تلويزيوني "الجزيره" قطر گفت كه اگر همه هستي بيايد نمي تواند دو نظامي (اسرائيلي) را بازپس بگيرند، مگر از طريق مذاكره غير مستقيم و تبادل اسيران.

خبرنگار الجزيره قطر اعلام كرد: مصاحبه با دبير كل حزب الله لبنان در محلي برگزار شده كه وي آن را نمي شناسد، اما زمان آن بعد از ادعاي اسرائيل مبني بر هدف قرار دادن يك محل اساسي رهبران حزب الله بوده است.

برپايه اين گزارش، خبرنگار الجزيره اين مطلب را در اشاره به گفته مقام هاي رژيم صهيونيستي مبني بر هدف قراردادن يك پناهگاه حزب الله در منطقه برج البراجنه در جنوب بيروت بيان داشت كه به ادعاي اين مقام ها شماري از رهبران حزب الله چهارشنبه شب در آنجا حضور داشته اند.

اين خبرنگار افزود: نصرالله به صورت طبيعي رفتار مي كرد به گونه اي كه گويي در فضاي جنگ نيست و شبكه هاي تلويزيوني و اظهارات و جزئيات برخي خبرنگاران را پيگيري و دنبال مي كرد .

دبيركل حزب الله لبنان درباره اقدام هاي غافلگيركننده بيشتري در رويارويي با اسرائيل هشدار داد و تاكيد كرد كه ساختار  رهبري حزب الله آسيبي نديده است.

سيد حسن نصرالله همچنين با رد ادعاهاي واهي مقام هاي اسرائيلي گفت: همه گفته هاي اسرائيل مبني بر اينكه آنها 50درصد از توانمنديهاي موشكي و انبارهاي ما را هدف قرار داده اند، صحيح نيست و در اين زمينه نتوانسته اند هيچ چيزي را هدف قرار دهند و مي توانم تاكيد كنم كه حزب الله تا اين لحظه پايداري كرده است و وضعيت را مي فهمد.

وي همچنين افزود: حزب الله به مرحله ابتكار عمل منتقل مي شود و اقدام هاي غيرمنتظره اي را كه وعده داده است، ارايه مي دهد و اقدام هاي غيرمنتظره ديگري نيز همچنان هست.

دبيركل حزب الله لبنان در بخش ديگري از سخنان خود گفت كه جنگ ضد لبنان با پوشش عربي و بين المللي صورت مي گيرد و اگر جنگ اسرائيل ضد لبنان از پوشش عربي و  بين الملي  برخودار نمي شد، ممكن بود كه به سرعت پايان يابد.

وي گفت: اگر پوشش عربي نبود عمليات اسرائيل در طي چند ساعت پايان مي يافت، هيچ كسي براي دو نظامي وارد جنگ نمي شود؛ آنچه در حال حاضر وجود دارد(جنگ رژيم اسرائيل) تحت پوشش و حمايت عربي و بين المللي است .

وي درباره واكنش جامعه بين المللي اظهار داشت : جامعه بين المللي پيوسته با ما نبوده است، ما در فهرست تروريسم در آمريكا و در تعدادي از كشورهاي اروپايي قرار داريم.

دبيركل حزب الله لبنان گفت كه ما از جامعه بين المللي تعجب نمي كنيم  كه قطعنامه هايي بين المللي را اتخاذ مي كند و اسرائيل چيزي از آن را اجرا نمي كند.

وي در انتقاد از برخي مواضع عربي جديد در اشاره به كشورهاي عربي به ويژه مصر و اردن و عربستان كه عمليات مقاومت لبنان را ماجراجويي حساب نشده، توصيف كردند، خاطر نشان كرد: در گذشته برخي نظام ها از مقاومت دست كشيدند؛ از نظام هاي عربي قبول مي كنيم كه بي طرف باشند، اما اينكه درخون قرباني شريك شوند و جرايم جلاد را پوشش دهند، انتظار نداشتيم و امري غيرمنتظره بود.

دبيركل حزب الله لبنان در عين حال اظهار داشت : زمان هم اكنون (براي ورود به اين بحث و جدل) مناسب نيست.  

وي با تاكيد براينكه  آمريكا چراغ سبز را به اسرائيل نشان داد، گفت: براي پايان دادن به مسئله اسيران تلاش كرديم و جنگي بر ما تحميل شد، جنگي بر لبنان تحميل شده است كه هدف از آن از بين بردن هر چيزي است كه مقاومت ناميده مي شود.

سيدحسن نصرالله با انتقاد شديد از مواضع منفعلانه و ذلت بار برخي كشورهاي عربي در قبال مقاومت و تجاوزات صهيونيستها تاكيد كرد: جامعه بين المللي نه پوشش بلكه تصميم براي حمله را به اسرائيل اعطا كرد، اعراب پوششي براي حملات اسرائيل فراهم كردند و اين رژيم را به اين كار تشويق كردند، آنها به اسرائيل گفتند كه اين يك فرصت طلايي تاريخي براي نابودي مقاومت است.

دبيركل حزب الله لبنان تصريح كرد: جنگ برضد لبنان براي از بين بردن انتفاضه فلسطين است و آنچه درفلسطين (شكل تكامل يافته تر) اي براي نمونه لبناني است، انهدام نمونه لبناني مثالي براي فلسطيني ها است.

سيد حسن نصرالله همچنين عذرخواهي و تسليت خود را به خانواده دو كودك كشته شده در شهر عربي ناصره در شمال فلسطين اشغالي در جريان موشك باران حزب الله ابراز داشت.

وي گفت: از اين خانواده عذر مي خواهم، عذرخواهي كافي نيست، مسئوليت كامل را مي پذيرم، كساني را كه درناصره كشته شدند، شهيداني براي فلسطين و لبنان و امت و مقاومت به حساب مي آوريم، به آنها تسليت گفته و عذرخواهي مي كنيم و اميدوارم كه آن را قبول كنند.

برپايه اين گزارش، دو كودك سه و هفت ساله در جريان اصابت يك موشك حزب الله به يك محله پرجميعت در شهرناصره كشته و 20نفر ديگر زخمي شدند.

 نصرالله تصريح كرد: اگر دو نظامي را در ژولاي به اسارت نمي گرفتيم، اسرائيل باز هم وارد جنگ مي شد و براي اين كار بهانه تراشي هم مي كرد، زيرا مسئله خلع سلاح مقاومت و پايان مقاومت هرگز امكان ندارد.
 
وي با رد آزادي دو نظامي صهيونيست، موضع خود را بار ديگر اعلام كرد و گفت : تحويل اين دو نظامي تنها از طريق مذاكرات غير مستقيم با اسرائيل و با هدف مبادله آنها با اسراي لبناني و عرب دربند اسرائيل امكان دارد.

کد خبر 355908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha