به گزارش خبرنگار مهر، محمد خرمگاه بعد از برد تیمش مقابل استقلال اهواز در نشست خبری اظهار کرد: با علم به دونده و با تکنیک بودن بازیکنان استقلال اهواز در این بازی سه تغییر انجام دادیم.
وی افزود: در این بازی به خاطر مصدومیت رضا علیاری و انجام تعویض اجباری تیم شرایط مطلوب و برنامه ریزی شده را بهم زد. قصد بازی مشابه مقابل استقلال تهران را داشتیم که این تعویض همه چیز را تغییر داد.
مربی نفت تهران تصریح کرد: این تیم یاد گرفته تا به جای فکر کردن به کسب سهمیه نسبت به انجام برنامه ریزی های لازم اقدام کند. در طول بازی امروز تنها به برد فکر کرده و اصلا به قهرمانی توجه نکردیم.
خرمگاه در ارتباط با حاضر نشدن علیرضا منصوریان در این کنفراس گفت: منصوریان به خاطر توهین های تماشگران آن هم قبل از شروع بازی دلگیر شده و به لحاظ روحی در شرایط چندان مناسبی قرار نداشت. البته حال وی با صحبت های ابراهیم تهامی و سیاوش بختیاری زاده خطاب به هواداران تا حدودی بهتر شد.
از قبل می دانستیم که تیم استقلال اهواز حریف سرسختی است و انصافا هم مثل چهار بازی قبلی خود خوب و با جان و دل بازی کردند.
به کادر فنی تیم استقلال اهواز بابت داشتن چنین تیم قدرتمندی تبریک می گویم. بازیکنان این تیم بسیار جوان، باغیرت و به ویژه با استعداد هستند.
از قبل برای هر دقیقه این بازی برنامه ریزی داشته و تنها منتظر یک اشتباه از سوی استقلالی ها بودیم. در نهایت هم از معدود اشتباه این تیم نهایت استفاده را برده و به گل برتری و سه امتیاز این بازی دست پیدا کردیم.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم استقلال اهواز امروز در ورزشگاه غدیر به مصاف تیم نفت تهران رفته و این بازی با برد یک بر صفر به نفع نفت تهران به پایان رسید.
نظر شما