پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

هشدار سازمان ملل نسبت به وقوع فاجعه انسانی در عراق

هشدار سازمان ملل نسبت به وقوع فاجعه انسانی در عراق

سازمان ملل متحد نسبت به وقوع فاجعه انسانی در عراق به ویژه در مناطقی که میان داعشی ها و نیروهای ارتش عراق درگیری وجود دارد هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، سازمان ملل متحد نسبت به وقوع فاجعه انسانی در عراق هشدار داد. «لیزا گراند» هماهنگ کننده سازمان ملل متحد برای امدادرسانی در عراق با اعلام این خبر افزود: مناطقی که شاهد درگیری میان افراد مسلح داعش و نیروهای دولتی عراق است وضعیت مناسبی ندارند و احتمال وقوع فاجعه انسانی در این مناطق وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: از ۳ ماه پیش تاکنون حدود ۵۲۰ مسلح همچنان در جبهه های نبرد میان داعش و نیروهای عراقی سرگردان هستند.

گراند در ادامه گفت: سازمان ملل متحد نگران هزاران غیر نظامی سرگردان در فلوجه و سنجار است و باید اقدامات فوری برای کاهش مشکلات این افراد در نظر گرفته شود.

کد خبر 3561892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha