پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۰۸

مدیرکل گمرکات مازندران:

۹۰۶ هزار تن کالا از گمرکات مازندران صادر شد/ ورود ۹۳۶ فروند کشتی

۹۰۶ هزار تن کالا از گمرکات مازندران صادر شد/ ورود ۹۳۶ فروند کشتی

نوشهر - مدیرکل گمرکات مازندران گفت: در ۱۱ ماه گذشته ۹۰۶ هزار و ۲۴ تن کالا به ارزش بیش از ۴۰۱ میلیون و ۴۹۹ هزار دلار از گمرکات مازندران صادر شد.

ابوالقاسم یوسفی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کالاها شامل انواع میوه وصیفی جات، انواع کنسرو، موادمعدنی، کالاهای صنعتی و مصنوعات فلزی و پلاستیکی بوده که به کشورهای آسیای میانه، عراق، افغانستان و کشورهای حوزه خلیج‌فارس صادر شد که ازنظر وزنی کاهش ۴۸ درصدی داشته است که نشان از صادرات باکیفیت بالاتر دارد.

وی بیان کرد: در بین کالاهای صادراتی ازلحاظ ارزشی بیشترین درصد رشد مربوط به گروه کالایی لبنیات وسایرموادغذایی با ۲۱ درصد رشد و بیشترین کاهش ازنظر وزنی وارزشی مربوط به صادرات سیمان بوده است.

یوسفی نژاد افزود: همچنین در بین گمرکات استان بیشترین درصد رشد صادرات مربوط به گمرک ساری و گمرک آمل با ۳۰ درصد رشد و بیشترین کاهش صادرات مربوط به گمرک امیرآبادونوشهربا ۵۲ درصد رشد منفی بوده است.

مدیرکل گمرکات مازندران ادامه داد: در مدت ۱۱ ماه گذشته یک‌میلیون و ۹۷۶ هزار و ۹۴۹ تن کالا شامل انواع غلات، چوب، آهن‌آلات، خودرو، کاغذ و... به ارزش بیش از ۶۵۲ میلیون دلار از کشورهای روسیه، قزاقستان، کشورهای حوزه خلیج‌فارس و اروپا به گمرکات استان وارد که ازنظر وزنی پنج درصد رشد و ازنظر وزنی ۲۷ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: بیشترین درصد رشد مربوط به گروه کالایی غلات با ۴۶ درصد رشد بوده است و در حال حاضر گمرک امیرآباد با ۸۳ درصد ارزشی بیشترین واردات رادربین گمرکات استان دارد و گمرک فریدون‌کنار با یک درصد کمترین میزان واردات را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل گمرکات مازندران ادامه داد: همچنین درآمد گمرکات استان مازندران در ۱۱ ماه ۹۴ بالغ بردو هزار و ۲۶۳ میلیارد و ۸۹۵ میلیون و ۳۱۶ ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد رشد داشته است.

وی گفت: در همین مدت تعداد ۹۳۶ فروند کشتی در بنادر استان پهلوگیری کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد رشد نشان  می‌دهد.

کد خبر 3562337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha