پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۵۲

با حضور اساتید دانشگاههای لرستان؛

نشست هم‌اندیشی «اهمیت حضور حماسی مردم در انتخابات» برگزار شد

نشست هم‌اندیشی «اهمیت حضور حماسی مردم در انتخابات» برگزار شد

خرم آباد - نشست هم‌اندیشی« اهمیت حضور حماسی مردم در انتخابات اسفند ۹۴ » در مرکز لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم‌اندیشی «اهمیت حضور حماسی مردم در انتخابات اسفند ۹۴ » عصر دوشنبه به همت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای لرستان و با حضور اساتید دانشگاهی این استان برگزار شد.

سعید محمد زاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در این نشست هم اندیشی با بیان اینکه انتخابات یک نعمت الهی است که خدا به دلیل انقلاب اسلامی به مردم هدیه کرده است اظهار داشت: برای هر نعمت شکری وجود دارد و شکر نعمت انتخابات حضور حداکثری و همچنین ترغیب و تشویق همه برای حضور در پای صندوقهای رای است.

وی با اشاره به حساس بودن انتخابات امسال بیان داشت: ما باید با حضور حداکثری خود در انتخابات هفتم اسفند از حیثیت دینی، ملی و ارزشهای الهی کشور حمایت کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با ابراز امیدواری از حضور باشکوه و حداکثری مردم در انتخابات عنوان کرد: مردم ایران اسلامی و تبع استان لرستان مانند همیشه حضوری پرشور در صحنه خواهند داشت.

کد خبر 3563546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha