به گزارش خبرنگار مهر، گودرز کریمی فر شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۲۴ هزار دانش آموز رای اولی لرستان، هفتم اسفند در خلق حماسه ای سیاسی نقش آفرینی خواهند کرد.
وی گفت: حضور رای اولی ها در پای صندوق های رای می تواند علاوه بر ایجاد شور و نشاط در فضای انتخابات در خلق حماسه سیاسی در هفتم اسفند تاثیر گذار باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان انتخابات را تجلی حضور مردم در صحنه های مختلف انقلاب برشمرد و افزود: انتخابات یکی از رویدادهای بزرگ سیاسی و اجتماعی کشور است، لذا باید اهمیت و جایگاه حضور مردم در انتخابات را برای دانش آموزان تبیین، تا استقلال، اقتدار، عزت و پایداری نظام اسلامی تضمین شود.
کریمی فر تاکید کرد: همه متولدین هفتم اسفند ۷۶ و قبل از آن می توانند در انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند.
وی همچنین انتخابات و حضور حداکثری مردم را از برکات انقلاب برشمرد و تصریح کرد: شرکت در انتخابات علاوه بر نقش آفرینی در تصمیم گیری های مهم کشور، وظیفهای شرعی و قانونی بوده که در نفس خود دارای آثار و نتایج پرباری برای نظام جمهوری اسلامی است.
نظر شما