پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۷

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان خبر داد؛

حضور ۲۴ هزار دانش‌آموز رأی اولی لرستان در انتخابات امسال

حضور ۲۴ هزار دانش‌آموز رأی اولی لرستان در انتخابات امسال

خرم آباد - مدیر کل آموزش و پرورش لرستان از حضور ۲۴ هزار دانش آموز رای اولی در انتخابات امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز کریمی فر شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۲۴ هزار دانش آموز رای اولی لرستان، هفتم اسفند در خلق حماسه ای سیاسی نقش آفرینی خواهند کرد.

وی گفت: حضور رای اولی ها در پای صندوق های رای می تواند علاوه بر ایجاد شور و نشاط در فضای انتخابات در خلق حماسه سیاسی در هفتم اسفند تاثیر گذار باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان انتخابات را تجلی حضور مردم در صحنه های مختلف انقلاب برشمرد و افزود: انتخابات یکی از رویدادهای بزرگ سیاسی و اجتماعی کشور است، لذا باید اهمیت و جایگاه حضور مردم در انتخابات را برای دانش آموزان تبیین، تا استقلال، اقتدار، عزت و پایداری نظام اسلامی تضمین شود.

کریمی فر تاکید کرد: همه متولدین هفتم اسفند ۷۶ و قبل از آن می توانند در انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند.

وی همچنین انتخابات و حضور حداکثری مردم را از برکات انقلاب برشمرد و تصریح کرد: شرکت در انتخابات علاوه بر نقش آفرینی در تصمیم گیری های مهم کشور، وظیفه‌ای شرعی و قانونی بوده که در نفس خود دارای آثار و نتایج پرباری برای نظام جمهوری اسلامی است.

کد خبر 3563551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha