به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی توحیدی صبح پنجشنبه در بازدید استاندار از ستاد انتخابات شهرستان کرمان گفت: تهمیدات لازم برای برگزاری انتخابات باشکوه در کرمان اندیشیده شده است.
وی از افزایش ۲۰ صندوق اخذ رای نسبت به دور گذشته در حوزه کرمان و راور خبر داد و افزود: ۸۰۰ صندوق در این دور از انتخابات فعال خواهد بود.
توحیدی از آغاز فعالیت ستاد انتخابات شهرستان کرمان پیش از ساعت پنج بامداد هفتم اسفندماه خبر داد و اظهار کرد: اعضا شعب اخذ رای ساعت شش و ۳۰ دقیقه در شعب مربوطه حضور می یابند.
فرماندار کرمان از آغاز رای گیری راس ساعت هشت صبح جمعه خبر داد و یادآور شد: فردا تمامی ملزومات به اضافه هفت برگ صورتجلسه مراحل مختلف انتخابات به شعب اخذ رای تحویل داده می شود.
وی با اشاره به اینکه تعرفه های هر یک از انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی دارای رنگ مخصوص است، افزود: تعرفه های اخذ رای با هماهنگی هیئت نظارت تحویل شعب می شود.
نظر شما