پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه:

حضور یکپارچه پای صندوق های رای توطئه های دشمن را خنثی می کند

حضور یکپارچه پای صندوق های رای توطئه های دشمن را خنثی می کند

کرمانشاه- امام جمعه اهل سنت کرمانشاه گفت: حضور یکپارچه مردم در پای صندوق های رای توطئه های دشمن را خنثی و آینده کشور را تضمین می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا ملا محمد محمدی پیش از ظهر امروز جمعه و پس از اندختن رای خود در صندوق در دبیرستان دخترانه استقلال شهر کرمانشاه به خبرنگاران گفت: این انتخابات بسیار برای مردم ما مبارک است و امیدواریم ملت با توان بیشتری در راه حفاظت از آرمان های نظام قدم بردارند.

وی افزود: مردم اهل سنت و اهل تشیع فرقی با هم ندارند و با اتحاد و همدلی و همبستگی در راه حفاظت و صیانت از نظام همراه همدیگرند، همچنانکه در طول سالیان گذشته انقلاب در عرصه های مختلف همراه همدیگر بوده اند.

محمدی خواستار حضور باشکوه و منسجم مردم در انتخابات امروز شد و‌ گفت: درخواست ما از مردم حضور باشکوه و منسجم در پای صندوق های رای است و از آنان می خواهیم هر چه زودتر در ساعات ابتدایی رای گیری به پای صندوق های رای آمده و آرا خود را به صندوق بیندازند.

ماموستا محمدی بیان کرد: حضور مردم در پای صندوق های رای این پیام را برای دشمنان دارد که هر چه توطئه برای تخریب مسلمانان به کار گرفته با این حضور خنثی شده است.

وی افزود: به لطف خداوند متعال مملکت ما و ملت ما فعالیت چشمگیری در امر انتخابات دارند و این خود پاسخ محکمی برای دشمنان است.

ماموستا محمدی افزود: دشمن تلاش زیادی برای  نابودی نظام و اقتدار کشور ما کرده اما ملت ما با بصیرت و درایت و آینده نگری هیچ گاه اجازه نخواهند داد توطئه دشمنان اثرگذار باشد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه بیان کرد: برادران اهل سنت و اهل تشیع در کنار هم در انتخابات حضور چشمگیر و منسجم دارند و حماسه ای پرشور را خلق می کنند.

کد خبر 3566162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha