اين شاعرمعاصر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : درسالهاي گذشته تلاش هايي در زمينه معيشت ، اشتغال و ... شاعران صورت گرفته ، اما مسلما اين فعاليت ها به اندازه كافي نبوده است و من اميدوارم كه با تشكيل " انجمن صنفي شاعران " اين مشكلات حل شود .
افشين علاء در خصوص توجه به توسعه ادبيات معاصر توسط اين انجمن ، گفت : قطعا اين انجمن مي تواند به غير از امور صنفي به مسائلي از جمله پرداختن به محتوا و توسعه ادبيات معاصر ايران در داخل و خارج نيز بپردازد .
وي در پايان تصريح كرد : هرانجمن ادبي در توسعه ادبيات موثر است ، چنان كه اصولا از زمان پيدايش انجمن هاي ديگر كه با مقوله شعر و ادب مرتبط هستند ، اتفاقات خوبي در رابطه با ادبيات افتاده و ارتباط وسيعي بين مخاطبان شعر پديد آمده است ، بنابراين تشكيل چنين انجمن هايي در در تكميل اين فعاليت ها موثر خواهد بود .
نظر شما