به گزارش خبرنگار سياسي "مهر " در مشهد، آيت الله واعظ طبسي توليت آستان قدس رضوي در ديدار با 1300 نفر از اساتيد بسيج دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور با بيان اين مطلب، اظهار داشت: نيروهاي متفكر و نخبگان پايبند به مباني فكري و اعتقادي نظام ، امروز بيش از ديگران در معرض خطر قرار دارند، زيرا عوامل انحراف گر خارجي و داخلي مغزهاي متفكرو شخصيت هايي كه نظر و روش آنها مي تواند براي ديگران الگو دهنده و تعيين كننده باشد را هدف قرار داده اند .
توليت آستان قدس رضوي با تاكيد بر اين كه هيچ چيز بهتر از حوزه درس ، يك معلم را از نظر فكري و روحي قانع نمي كند گفت : هنر يك استاد صرفا انتقال مسائل علمي و تخصص نيست بلكه در كنار آن ايجاد ارتباط عاطفي و معنوي بين دانشجويان و مسائل عقيدتي و جهت گيري هاي سياسي و اجتماعي مورد انتظار است .
وي تصريح كرد : هيچ مكتب فكري و فلسفي و هيچ آئيني در دنيا همچون اسلام دعوت عمومي و ترغيب به فراگيري علم به طور مطلق نكرده است ،اسلام جامعه بشري را با منطقي بسيار قوي و استدلالي مستحكم به تفكري دعوت مي كند كه هر چه سطح علم معرفت و شناخت انسان بيشتر شود ، آمادگي پذيرش اين تفكر در او بيشتر خواهد شد .
عضو مجلس خبرگان رهبري، گفت : كارگزاران ، سياست گذاران ، متفكران ، نخبگان و مديران جامعه اسلامي براي رسيدن به حق و حقيقت بايد به مضامين اين حديث توجه و عمل كنند .
توليت آستان قدس رضوي ، اساتيد دانشگاه ها را به تهذيب نفس و سرمايه گذاري براي تربيت علمي ، اخلاقي و فكري جوانان و نوجوانان دعوت و تاكيد كرد : مبناي جهت گيري ما در همه مسائل فكري ، اعتقادي ، سياسي و اجتماعي ، ملاك ها ، معيارها و سياست هاي رهبر معظم انقلاب است.
وي درباره ضرورت انجام تحقيق و پژوهش در كنار آموزش گفت : آموزش جداي از پژوهش ، آموزش نيست و فايده اي ندارد، تنها نبايد به يافته ها وتجربيان ديگران اكتفا كرد . بلكه بايد براي تحقيق و پژوهش سرمايه گذاري كرد . امروز دنيايي از استعدادها و ظرفيتها در جوانان و نوجوانان كشور وجود دارد كه بايد زمينه هاي مناسبي براي درخشيدن آنها فراهم كنيم .
آيت الله واعظ طبسي در ادامه گفت : اولين اقدام آستان قدس رضوي پس از پيروزي انقلاب تاسيس دانشگاه علوم اسلامي رضوي بود و بعد ها نيز دانشگاه امام رضا (ع ) ايجاد شد ، در اين دو مركز تا كنون نخبگان فراواني تربيت شده اند و رقم هاي قابل توجهي نيز براي امر تحقيق و پژوهش تخصيص يافته است .
وي در پايان برگزاري جلسات هم انديشي اساتيد دانشگاه را اقدامي مبارك موثر و تعيين كننده دانست و عنوان كرد در اين هم انديشي جمعي از نخبگان و چهره هاي صاحب فكر و داراي نظر در زمينه هاي علمي با برگزاري جلسات مشورتي تجارب و انديشه هاي خود را در كنار هم قرار مي دهند و از اين سرمايه و خرد جمعي به نفع نظام استفاده خواهد شد .
نظر شما