پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۰۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی عنوان کرد:

اجرای ۶۵ درصد برنامه‌های قرآنی خراسان جنوبی توسط بانوان

اجرای ۶۵ درصد برنامه‌های قرآنی خراسان جنوبی توسط بانوان

بیرجند- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: اجرای ۶۵درصد فعالیت های قرآنی استان توسط بانوان انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام لطفیان در کارگروه بانوان و خانواده با اشاره به نقش زنان در جامعه، بیان کرد: فعالیت بانوان خراسان جنوبی در زمینه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و برنامه‌های قرآنی قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه ۶۵ درصد از برنامه‌های قرآنی خراسان جنوبی برعهده بانوان است، ادامه داد: همچنین وجود ۱۰ حوزه علمیه ویژه خواهران در سطح استان چشمگیر است.

وی با اشاره به دیگر فعالیت‌های فرهنگی بانوان در خراسان جنوبی، بیان کرد: جمعیتی ۱۴۰ نفره از مشاورین مذهبی زن ساماندهی شده که هم اکنون ۷۰ نفر از این تعداد به مدارس استان می‌روند.

حجت الاسلام لطفیان با اشاره به تبلیغ چهره به چهره بانوان در روستا‌ها، بیان کرد: مشکل حمل و نقل مبلغه‌ها به روستا‌ها یکی از مشکلات بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی خواستار احیای طرح رحمت در استان شد و افزود: اجرای این طرح تاثیر زیادی در فرهنگ و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

۱۰ درصد از زندانیان خراسان جنوبی را زنان تشکیل می‌دهند

مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی اظهار کرد: میانگین کشوری زندانیان زن پنج درصد و در خراسان جنوبی نیز ۱۰ درصد است.

محمدعلی اربابی از وجود یک هزار و ۵۰۰ زن زندانی در استان خبر داد و گفت: جرم بیش از ۹۵ درصد این زندانی‌ها، حمل و مشارکت در حمل مواد مخدر است.

وی با بیان اینکه ۷۹ درصد از این زندانی‌ها در روستا‌ها و فاقد مسکن هستند، ادامه داد: خانواده ۶۹ درصد از این زندانیان از روستا به شهر مهاجرت کرده و به دلیل مشکلات معیشتی در حاشیه‌ها ساکن می‌شوند.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد از زندانیان زن در فاصله سنی ۲۰ تا ۳۰ سال هستند، ادامه داد: همچنین ۴۰ درصد از فرزندان این زندانیان نیز در رده سنی ۱۲ تا ۱۳ سال قرار دارند.

اربابی با اشاره به ازدواج‌های غیر قانونی در استان، اظهار کرد: تعداد قابل توجهی از زندانیان سیستان و بلوچستان بوده که فرزندان زیادی دارند.

مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی خراسان جنوبی اشتغال زندانیان زن را بسیار قابل توجه دانست و بیان کرد: در راستای اشتغال زندانیان زن در استان، ۳۲ کارگاه قالی بافی وجود دارد.

کد خبر 3568434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha