به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، منابع آگاه اعلام کردند که نیروهای ویژه آمریکا در آستانه ورود به عراق و انجام ماموریت خود در رابطه با مبارزه با گروه تروریستی داعش هستند.
بنا بر اعلام این منابع، نیروهای آمریکایی از حدود دو ماه پیش آموزش های لازم و ضروری برای ایجاد یگان های مسکونی امن و تاسیس شبکه های اطلاعاتی و هماهنگی با نیروهای ارتش عراق و پیشمرگه را گذراندند. به کارگیری نیروهای ویژه آمریکایی همان راهبردی است که پیش از این در افغانستان و عراق به کار گرفته شده بود.
مسئولان وزارت دفاع آمریکا از توضیح درباره جزئیات ماموریت نیروهای ویژه این کشور در عراق خودداری و تنها به این نکته اکتفا کردند که هنگام آغاز ماموریت این نیروها جزئیات بیشتری اعلام خواهند کرد. این مسئولان اعلام کردند که در شرایط فعلی نمی توان به مناطقی که شاهد عملیات نیروهای ویژه آمریکایی خواهند بود اشاره ای کرد.
نظر شما