پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ مرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۲۵

سخنگوي انتخاباتي جامعه اسلامي فرهنگيان در گفت وگو با "مهر":

ديدارهاي جامعه اسلامي فرهنگيان با روحانيون منتخب آغاز مي شود

ديدارهاي جامعه اسلامي فرهنگيان با روحانيون منتخب آغاز مي شود

مريم محمودزاده از برگزاري جديدترين جلسه جامعه اسلامي فرهنگيان با ستاد انتخاباتي خبرگان اين تشكل سياسي در روز گذشته خبر داد و گفت: با برخي از روحانيوني كه در ليست نهايي شده جامعه اسلامي فرهنگيان قرار گرفته اند ديدارهايي خواهيم داشت.

محمودزاده سخنگوي انتخاباتي جامعه اسلامي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" در خصوص اقدامات جديد جامعه اسلامي فرهنگيان براي حضور در انتخابات مجلس خبرگان گفت: در جلسه روز گذشته اعضاي جامعه اسلامي فرهنگيان با ستاد انتخاباتي خبرگان در اين تشكل سياسي قرار شد با چند نفر از روحانيوني كه در ليست نهايي شده ما قرار گرفته اند، ديدارهايي صورت بگيرد.

وي افزود: هاشمي رفسنجاني، يزدي، راستي، مصباح يزدي و استادي از جمله روحانيوني هستند كه ما در صدد ديدار با آنان هستيم و براي وقت گرفتن از آنان نيز در حال اقدام هستيم.  

سخنگوي ستاد انتخاباتي شوراها و مجلس خبرگان در جامعه اسلامي فرهنگيان در پايان تصريح كرد: با كانديداهاي خودمان در شيراز حجت الاسلام حائري و دستغيب و همچنين در اصفهان نيز ديدارهايي را در آينده اي نزديك خواهيم داشت.

کد خبر 357364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha