پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۹

موسوی‌نژاد در صحن مجلس:

مفسدان اقتصادی به خاطر تعلل مجلس هورا می‌کشند

مفسدان اقتصادی به خاطر تعلل مجلس هورا می‌کشند

نماینده مردم دشتستان در مجلس با انتقاد از عدم قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سهام عدالت، گفت: به دلیل تعلل مجلس، کسانی که دستشان به بیت‌المال آلوده است، هورا می‌کشند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در تذکر آئین‌نامه‌ای، با انتقاد از تعلل هیات رئیسه مجلس در به جریان انداختن برخی طرح‌ها و لوایح، گفت: اخیراً رئیس سابق سهام عدالت به مدیرعامل کارخانه سیمان دشتستان نامه نوشته و گفته است از اینکه موسوی‌نژاد بنا به هر دلیلی از راهیابی به مجلس بازمانده است، تبریک می‌گویم و امیدوارم با نماینده فعلی رابطه خوبی داشته باشید.

وی افزود: این شخص در نامه خود گفته است که داغ تحقیق و تفحص از سهام عدالت بر دل موسوی‌نژاد باقی مانده است.

نماینده مردم دشتستان با اشاره به تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از سهام عدالت از یک سال پیش و قرائت نشدن آن در صحن مجلس تاکنون، عنوان کرد: این مسئله ناشی از ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس است که کارها این‌قدر بر زمین می‌ماند تا کسانی که دستشان تا آرنج به بیت‌المال آلوده است، این‌قدر خوشحال می‌شوند و هورا می‌کشند.

موسوی‌نژاد در پایان خواستار رسیدگی به این موضوع و قرائت سریع‌تر گزارش تحقیق و تفحص از سهام عدالت شد.

کد خبر 3574636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha