پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۳۲

بر اساس اسناد و مدارك :

يك "قلم" ناجي اولين فضانوردان در كره ماه بوده است

يك "قلم" ناجي اولين فضانوردان در كره ماه بوده است

اولين فضانورداني كه بر كره ماه پاي نهادند با استفاده از يك "قلم"، سوئيچ شكسته شده سفينه خود را ثابت كردند و راه خود را براي بازگشت به زمين هموار ساختند.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، در جريان ماموريت "نيل آرمسترانگ" اولين فضانوردي كه به ماه سفر كرد و "ادوين آلدرين" همراه وي ناگهان سوئيچ مدارشكن سفينه به بيرون پرتاب شد و بازگشت آنها را به زمين غيرممكن ساخت.

"آلدرين" سپس يك قلم را درون حفره اي كه سوئيچ از آن به بيرون پرتاب شده بود، قرار داد و بدين ترتيب سفينه "ايگل" امكان برخواستن از سطح ماه را پيدا كرد.

اين دو فضانورد حين آزمايش گرد وغبار موجود در كره ماه، به پايانه شكسته مدارشكن برخورد كردند. در آن زمان تنها وسيله اي كه به كمك آنها آمد يك قلم بود كه حفره خالي شده را پر كرد.

اسناد و مدارك به دست آمده نشان مي دهد: در زمان رخ دادن اين واقعه دولت آمريكا به ناسا دستور داد ارتباط خود را با فضانوردان قطع كند تا جهان شاهد تصاويري از چرخش و سرگرداني مسافران فضايي آمريكايي در فضا نباشد.

همچنين بر طبق اسناد به دست آمده آمريكا بسيار خرسند بود از اينكه توانسته بر اتحاد جماهير شوروي سابق در فرستادن فضانورد به ماه پيشي بگيرد، از اين رو ماموريت تاريخي خود در سال 1969 را پيش از اينكه سفينه به طور كامل براي پرتاب آماده باشد، انجام داد.

کد خبر 357466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha