به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری پیش ازظهر دوشنبه در نشست مشترک منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با مسئولین قضایی، انتظامی و دستگاه های اجرایی اظهار کرد: از ۵۷ پرونده تشکیل شده، ۵۳ پرونده زمین خواری با مساحت یک میلیون و ۱۴۶ هزارمتر مربع کشف شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته ۴۶ پرونده زمین خواری درگلستان با مساحت یک میلیون و ۱۸۱ هزارمتر مربع کشف شده است.
سرهنگ اکبری تصریح کرد: شهرستان گرگان با ۱۰ مورد پرونده زمین خواری با ۱۲۳ هزار مترمربع بیشترین میزان زمین خواری را دارد.
وی افزود: اداره مبارزه با جرایم اقتصادی در پلیس آگاهی استان گلستان وجود دارد که به مواردی مثل پولشویی، مناقصه و مزایده ها، رشوه و بقیه مسایل می پردازد.
رئیس پلیس آگاهی گلستان تصریح کرد: مهم ترین جرمی که در اولویت این اداره قرار دارد بحث زمین خواری است.
وی ادامه داد: زمین خواری در گلستان کنترل ویژه می شود و مدیران منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان به خصوص مهندس قزلسفلو همکاری خوبی با ما دارند.
سرهنگ اکبری گفت: ظرفیت و توانمندی خاصی در مجموعه پلیس آگاهی وجود دارد که اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان می تواند از این ظرفیت استفاده کند.
نظر شما