پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۱۱

علی سیفی در گفتگو با مهر:

رادیو بهاران سال جدید را با حال و هوای دفاع مقدس تحویل می‌کند

رادیو بهاران سال جدید را با حال و هوای دفاع مقدس تحویل می‌کند

مدیر رادیو بهاران با اشاره به راه‌اندازی این شبکه رادیویی بیان کرد که ویژه‌برنامه تحویل سال این شبکه که برای راهیان نور راه اندازی شده است، در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود.

علی سیفی مدیر رادیو جوان و رادیو بهاران درباره راه اندازی رادیو بهاران که همزمان با اردوهای راهیان نور در کشور آغاز به کارکرد، گفت: فعالیت رادیو بهاران از ۱۲ اسفند ماه آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۹۵ هر روز به صورت ۲۴ ساعته برنامه پخش می کند.

وی ادامه داد: این شبکه رادیویی در حال حاضر در تهران روی موج ۹۵.۵ مگاهرتز دریافت می شود و در سراسر کشور از طریق ستاپ باکس و اپلیکیشن رادیویی شنیده می شود. همچنین قرار است این شبکه رادیویی که با محوریت راهیان نور راه اندازی شده است در مراکز استانی صدا و سیما در مناطق راهیان نور یعنی غرب، جنوب و جنوب غربی نیز روی موج اف ام فعال شود که اولین مرکز خلیج فارس خواهد بود.

مدیر رادیو بهاران با اشاره به فعالیت های این شبکه رادیویی یادآور شد: سعی کردیم این شبکه در حوزه های مختلف فعالیت کند و البته بحث راهیان نور در آن برجسته تر باشد. بخشی از افرادی که در تولید اخبار و محتوا با ما همکاری دارند مسئولان راهیان نور خواهند بود و بخش دیگر راویان راهیان نور خواهند بود که مسئولیت بیان مباحث مختلف را به زبان شیوا و جذاب برعهده دارند و به صورت افتخاری با ما همکاری می کنند. ما از مجموعه سازمان ها و نهادهای دخیل در این امر بهره می گیریم و برنامه ها در قالب های مختلف مصاحبه، خبر و گزارش روی آنتن می رود.

سیفی با اشاره به سایر برنامه‌های پخش شده از این شبکه رادیویی عنوان کرد: بخشی از برنامه ها نیز مرتبط با حوزه جبهه و جنگ نرم است. به طور مثال ما برنامه «تقاطع» را داریم که هر روز ساعت ۱۱ تا ۱۲ پخش می شود و به مبحث جنگ نرم و خاورمیانه جدید می پردازد. اینکه جنگ های خاورمیانه چقدر به نفع کشورهای سلطه‌گر است و اینکه بخشی از جنگ های امروز به صورت رسانه ای انجام می شود.

وی در پایان درباره ویژه برنامه تحویل سال این شبکه رادیویی توضیح داد: ویژه برنامه تحویل سال رادیو بهاران به شکلی ویژه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود و همچنین در بخش هایی از برنامه ما ارتباطی استودیویی با شلمچه خواهیم داشت. 

کد خبر 3574902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha