پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۱۰

با اعلام آمادگی هیئت فوتبال استان البرز؛

کرج میزبان بازی تیم ملی جوانان ایران و سنگاپور شد

کرج میزبان بازی تیم ملی جوانان ایران و سنگاپور شد

کرج - نایب رییس هیئت فوتبال استان البرز گفت: با پیشنهاد فدراسیون فوتبال و اعلام آمادگی این هیئت، کرج میزبان دیدار دوستانه تیم های ملی جوانان ایران و سنگاپور شد.

بهروز یمینی در گفتگو با مهر اظهار کرد: تیم ملی کشورمان خود را مهیای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی می کند.

یمینی خاطرنشان کرد: این دو تیم طی روزهای ۷ و ۹ فروردین ماه سال ۹۵ در ورزشگاه انقلاب اسلامی کرج به دیدار یکدیگر می روند.

وی افزود: پیش از این در اواسط سال جاری نیز دیدارهای دوستانه تیم ملی جوانان کشورمان مقابل تاجیکستان نیز در دو نوبت در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شده بود.

یمینی با بیان اینکه شرایط ورزشگاه از هر حیث مهیای برگزاری این دیدار ملی است گفت: کیفیت زمین و دیگر بخش های ورزشگاه در سطح استاندارد است و از این بابت مشکلی نداریم.

نایب رییس هیئت فوتبال استان البرز با تاکید بر اینکه البرز شرایط مناسبی برای میزبانی از تیم های ملی دارد گفت: ظرفیت های این استان برای پذیرش رویداد های ملی مهم مهیاست و این موضوع را به مسئولان فدراسیون فوتبال نیز منتقل کرده ایم.

وی تصریح کرد: در طی ۲ سال اخیر در چندین نوبت پذیرای دیدارهای ملی فوتبال در سطوح مختلف بوده ایم و برای سال ۹۵ نیز درخواست میزبانی برخی دیدارهای ملی را از فدراسیون فوتبال داشته ایم.

وی در پایان در خصوص برگزاری مجمع انتخابات رییس هیئت فوتبال استان البرز هم گفت: کارهای اداری این انتخابات انجام شده است و مترصد  اعلام زمان مجمع از سوی فدراسیون فوتبال برای انجام آن هستیم.

کد خبر 3575765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha