به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه،در دو حمله انتحاري در شمال بغداد، شش عراقي كشته و 21 تن ديگر زخمي شدند.
منابع پليس عراق اعلام كردند كه دردو حمله انتحاري با خودروهاي بمب گذاري شده در شهرهاي سامرا و موصل در شمال بغداد شش تن از جمله يك غير نظامي و 21 تن ديگر زخمي شدند كه 11تن آنها نيروي امنيتي و 10 تن ديگر غيرنظامي بودند.
منابع امنيتي عراق همچنين از كشته شدن 4 عراقي و زخمي شدن 14 تن ديگر از جمله سه زن در حملات گروههاي مسلح و كشف اجساد 9 عراقي در بغداد و جنوب آن خبردادند.
دولت عراق نيز در بيانيه اي از كشته شدن 8 تروريست و بازداشت 42 تن ديگر طي 24 ساعت گذشته خبر داد.
دولت عراق در بيانيه اي امروز اعلام كرد: نيروهاي امنيتي عراق طي 24 ساعت گذشته ، 8تروريست را كشته و 42 تن ديگر را در جنوب بغداد، موصل ، استان الانبار و شهر الديوانيه عراق بازداشت كرده اند.
در اين بيانيه آمده است : نيروهاي امنيتي عراق روز گذشته ، 8 تروريست را در مناطق الدوره و هورجب درجنوب بغداد به قتل رساندند وچند تن ديگر را زخمي كردند.
نظر شما