فریدون اللهیاری در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی مرمتهای صورت گرفته در خصوص بناهای تاریخی اصفهان در آستانه سال جدید اظهار داشت: در همین راستا طی ماههای اخیر کار مرمت بنای تاریخی تالار اشرف اصفهان آغاز شد و بخش هایی از سقف و تزئینات و نیز دیوارهای اتاق شرقی تالار مورد بازسازی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این تزئینات شامل گچبری، نقاشی و طلاچسبان بوده است، افزود: برای مرمت این بنای تاریخی در مجموع یک میلیارد و ۱۳۷ میلیون ریال هزینه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان همچنین با اشاره به پاکسازی تزئینات این بنا به عنوان بخشی از کار مرمت، اظهار داشت: نقاشیهای بنا و گچبری نیز طرحبرداری و احیا شده است.
وی با اشاره به کار حرفه ای استادکاران مرمت بناهای تاریخی برای بازسازی و مرمت این بنای تاریخی، تصریح کرد: تزئینات گچبری، نقاشی و طلاچسبان تالار اشرف از سوی بخش خصوصی و با کار اساتید فن گچبری و تزئینات غلامرضا تائبی و بهزاد اسماعیلزاده صورت گرفته است.
نظر شما